معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / طرز تهیه سکنجبین با استفاده از ترشی ها
طرز تهیه سکنجبین با استفاده از ترشی ها
طرز تهیه سکنجبین با استفاده از ترشی ها

طرز تهیه سکنجبین با استفاده از ترشی ها

طرز تهیه سکنجبین با استفاده از ترشی ها

قند سفید یا شکر سفید یا عسل یا دوشاب یا شیرهٔ خرما هر کدام که در نظر است را به مقدار لازم با مقدار کافی آب مخلوط نموده و روی آتش ملایم گذارند که بجوشد و مرتب کف آن را بگیرند که کاملاً صاف شود و قوام آید. سپس یکی از عصاره های ترش یاد شده را که منظور نظر باشد، یعنی آب نارنج، آب لیمو، آب ریواس … راکم کم روی آن، آن قدر بریزند و مخلوط کنند تا طعم آن از نظر ترشی و شیرینی موافق طبع باشد و پس از آن از روی حرارت بردارند و بگذارند سرد شده و در شیشه ها ریخته نگه دارند.

اگر منظور تهیهٔ سکنجبین با استفاده از عصارهٔ میوه ها یعنی عصارهٔ سیب ترش یا به ترش یا عصارهٔ زالزالک باشد. برای این کار عصاره یا آب این میوه ها را گرفته بجوشانند و پس از آن از روی حرارت بردارند و بگذارند تا ته نشین شود و آب زلال صاف روی آن را گرفته با مساوی آن قند یا شکر و یا عسل و یا سایر شیرینی ها نظیر دوشاب و غیره مخلوط و برابر وزن آنها آب اضافه نمایند. مخلوط را بجوشانند و کف آن را گرفته و قوام آورند سپس از آتش گرفته بگذارند سرد شود و در شیشه ها نگه دارند. و اگر به جای سرکه بخواهند از زرشک یا تمرهندی یا آلوترش استفاده نمایند. مقداری از مواد خشک فوق مثلاً یک کیلوگرم را در دو برابر وزن آن (۲/۵ لیتر) آب خیس کنند پس از ۲۱ ساعت با فشار صاف کنند و آب صاف خیس خوردهٔ آنها را گرفته با دو کیلوگرم قند یا شکر مخلوط و بگذارند قوام آید. نسبت های فوق بسته به طعم نوشابه مورد نظر ممکن است تغییر داده شود.

images1-400x300

همچنین ببینید

کاهش فشار خون

باگیاهان دارویی فشار خون را کاهش دهید!!

باگیاهان دارویی فشار خون را کاهش دهید!! نسخه ترکیبی  کاهش قند خون ۱. تخم شوید …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *