معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / طرز تهیه پخت آش آلو به 2 روش
آش آلو
آش آلو

طرز تهیه پخت آش آلو به 2 روش

 طرز تهیه پخت آش آلو به 2 روش

آش آلو(1)

مواد لازم:

مواد لازم برای تھیه «آش آلو (۱)» به شرح زیر است:

آلو بخارا  ۲۵۰ گرم

جو پوست کنده  ۱ پیمانه

گندم با پوست  ۱ پیمانه

نخود، ماش، عدس و لوبیا چیتیاز هر کدانم نصف پیمانه 

سبزی اش  1 کیلوگرم

سیر تازه ۳ حبه

پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع  ۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری

ادویهجات (نمک، فلفل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه و زیره) به مقدار لازم

طرز تهیه آش آلو:

این آش هم همانند آش جو و آش گندم تهیه می شود

این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است

آش آلو (۲)

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه  «آش آلو (۲)» به شرح زیر است:

لوبیاچیتی  ۱۵۰ گرم  

عدس نصف پیمانه

 برنج نصف  پیمانه 

سبز یاش پاک کرده  500 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

سیر 2 حبه

آلو بخارا 6 تا 7 قاشق غذا خوری

روغن مایع 6 تا 7 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی 32 عدد

آب غوره 1 قاشق غذا خوری

نعناع خشک به مقدارلازم

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

طرز تهیه آش آلو:

طرز تهیه این آش همانند آش آبغوره است، با این تفاوت که در زمان پخت، پس از آن که هسته  آلوها را در آوردیم به آش اضافه می کنیم. این

مقدارآش برای کاهش فشار خون و چربی خون و صفرا مفید است.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

درمان انواع سرطان

سرطان چگونه درمان می شود؟ قسمت اول

سرطان چگونه درمان می شود؟ سرطان را بر حسب نوع آن می توان با روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *