معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / طرز تهیه کباب بادمجان…
کباب بادمجان
کباب بادمجان

طرز تهیه کباب بادمجان…

طرز تهیه کباب بادمجان…

کباب بادمجان

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه  «کباب بادمجان (۱)» به شرح زیر است:

بادمجان نسبتاً درشت4عدد 

آب انار ترش  ۱ استکان

مغز گردو آسیاب شده  ۱۰۰ گرم

سیر درشت 5 حبه

نمک به مقدار لازم

روغن زیتون نصف استکان

 پونه کوهی ۱ قاشق مرباخوری

آب نصف لیوان

طرز تهیه:

بادمجانها را شسته و دم آنها را جدا می کنیم، سپس روی منقل گازی قرار داده تا خوب کباب شود. پس از خنک شدن، پوست آنها را کنده و در ظرف لعابی قرار می دهیم. سیرها را رنده و آب و آب انار ترش را به آن اضافه کرده و در آخر، مغز گردو آسیاب شده و نمک و روغن زیتون به غذا افزوده و روی اجاق می گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد. در همین حال، با گوشت کوب آن را می کوبیم تا کشی بیاید. بعد از ۵ دقیقه، غذا آماده است. این کباب بادمجان که «کله کباب» نام دارد، در اصل متعلق به خطه گیلان است که با کمی تغییر آن را تهیه کرده ام و بسیار خوشمزه و لذیذ است و میتوان به عنوانمزه  غذا استفاده کرد.

این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است.

همچنین ببینید

حساسیت

مسافرت و تعطیلات در بروز حساسیت

مسافرت و تعطیلات در بروز حساسیت  هنگام انتخاب مکانی برای گذراندن تعطیلات، باید به فصل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *