معماری
کتلت دال عدس
کتلت دال عدس

طرز تهیه کتلت دال عدس

طرز تهیه کتلت دال عدس

کتلت دال عدس

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه  «کتلت دال عدس» به شرح زیر است:

دال عدس 400 گرم

لوبیا سفید150 گرم 

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد

پودر زیره ۱ قاشق مرباخوری

هل ساییده 1قاشق چای خوری

دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه     به مقدار لازم

آرد نخودچی 1 قاشق  سوپ خورى

پودر سو خاری به مقدار لازم

پودر گردو   ۵۰ گرم

جعفری خرد شده   ۵۰ گرم

نمک  به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت دال عدس:

پیاز و سیر خرد شده را به همراه دال عدس و ۲ لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید، سپس پودرزیره و هل ساییده و ادویه جات لازم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن به ان اضافه کرده و میگذاریم تا با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. در طی ۱۰ دقیقه  انتهای پخت، درب قابلمه را برمی داریم و ضمن آن که آن را مدام هم میزنیم تاتهنگیرد و می گذاریم تا اب ان کاملا بخار شود این مخلوط را در ظرف بزرگی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا خنک شود، آنگاه گردو و جعفری را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مخلوط اضافه کرده و آن را کاملاً هم زده، سپس ورز می دهیم تا سفت شود. سپس مقداری از آن را برداشته قالب میزنیم و در پودر سوخاری میغلطانیم و در سینی فر که از قبل با روغن آن را چرب کردهایم چیده و در فر، با حرارت ملایم قرار می دهیم. کتلیت ها را  باید برگردانیم تا هر دو طرف آنها پخته شوند. این کتلت را می توانید با سسگوجه فرنگی به همراه سبزیجات بخارپز شده میل کنید.

این مقدار غذا برای ۵ تا 6 نفر کافی است. 

همچنین ببینید

مصرف ماهی در دوران بارداری

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟ بعضی از افراد به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *