معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی
طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی
طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی

طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی

طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی

کته زیره سیاه 

مواد لازم برای ۴ نفر:

شلتوک برنج100گرم

برنج100گرم

آب 8فنجان

زیره سیاه  1قاشق غذا خوری

رو غن ذرت  به مقدار لازم

طرز تهیه کته زیر سیاه:

ابتدا شلتوک برنج را در ۸ فنجان آب جوشانده سپس صاف نموده و برنج را همراه نمک، روغن و زیره سیاه در آب صاف شده ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد بعد از نیم ساعت غذا حاضراست.اگر سه روز فقط از این کته میل شود و هیچ غذای دیگری خورده نشود باعث لاغر شدن می شود.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *