معماری
طرز پخت آش جو مخصوص
طرز پخت آش جو مخصوص

طرز پخت آش جو مخصوص

طرز پخت آش جو مخصوص

آش جو مخصوص

موادّ لازم:

مواد لازم برای تهیه  «آش جو مخصوص» به شرح زیر است:

جو پوست کنده 2 پیمانه

گندم لا پوست 1 پیمانه

نخود  نصف پیمانه

عدس نصف پیمانه

لوبیا چیتی نصف پیمانه

ماش نصف پیمانه

لوبیا سفید نصف پیمانه

لوبیا قرمز نصف پیمانه

لوبیا چشم بلبلی  نصف پیمانه

پیاز متوسط 2 عدد

پونه کوهی 1 قاشق غذا خوری

سبزی اش 1 کیلو گرم

گردو خردکرده 200 گرم

کشک ساییده محلی 1 کیلو گرم

ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، زیره و آویشن)    به مقدار لازم

روغن مایع ۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری

سیر درشت  4 حبه

طرز تهیه آش جو مخصوص:

حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد، سپس پیاز خرد شده را به همراه ادویه جات به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از آن، سبزیجات را خرد کرده و به آش اضافه کنید. در این حالت، هر چند دقیقه یک بار غذا را خوب هم بزنید تا ته نگیرد. در انتها، سیر رنده شده را به همراه پونه و نمک به غذا اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا غذا جا بیفتد و آماده شود. حال کشک ساییده را همراه با یک حبه سیر و یک قاشق مرباخوری پونه در داخل مخلوطکن کاملاً مخلوط کنید. پس از آماده شدن کشک، غذا را در بشقاب کشیده و به ترتیب، روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، مقداری کشک و ۲ قاشق غذاخوری گردوی چرخ کرده ریخته و میل کنید. بهتر است پس از صرف این آش، مقداری خرما میل شود.

این غذا برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است. 

این مقدار غذا برای ۱۲ تا ۱۵ نفر کافی است.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *