معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز پخت خورشت ریواس در طب سنتی
خورشت ریواس
خورشت ریواس

طرز پخت خورشت ریواس در طب سنتی

طرز پخت خورشت ریواس در طب سنتی

خورشت ریواس 

مواد لازم:

گوشت گوسفند 500گرم

ریواس500گرم

رو غن 4قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پیاز 1عدد متوسط

سبزی (ترخون، جعفری، نعناع، تره) نیم کیلو

طرز تهیه خورشت ریواس:

پیاز را خرد کرده داخل ظرف با روغن سرخ کنید بعد از سرخ شدن گوشت را قطعه قطعه کرده درون پیاز داغ کمی تفت دهید. زردچوبه را به آن اضافه کنید گوشت را با زردچوبه کمی سرخ کنید بعد رب را به آن اضافه نموده و آب بریزید حرارت را کم کرده تا گوشت کاملا بپزد. سبزی را بعد از شستن و خرد کردن با بقیه روغن کمی سرخ کنید ریواس را پوست کنده به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. بعد از اینکه گوشت پخته شد سبزی سرخ کرده را به آن اضافه کنید نمک و فلفل را داخل غذا ریخته بگذارید سبزی ها کاملاً بپزد. یک دو جوش مانده که غذا را بردارید ریواس ها را به آن اضافه کنید دوسه جوش که زد و ریواس ها پخته شد شعله را خاموش کنید.ریواس ها نباید خیلی له شود.

همچنین ببینید

ماش پلو

آموزش طرز تهیه ماش پلو…

آموزش طرز تهیه ماش پلو…  ماش پلو : مواد مواد لازم برای تهیه ماش پلوه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *