معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / طریقه آماده کردن ماهی برای طبخ
طبخ ماهی
طبخ ماهی

طریقه آماده کردن ماهی برای طبخ

طریقه  آماده کردن ماهی برای طبخ (۱)

فراگرفتن روش طبخ ماهی بسیار مهم است؛ بهتر است آن را به خوبی یاد بگیرید تا بتوانید به راحتی این نوع غذاها را تهیه نمایید و از میل کردن آن لذت ببرید:

۱ – با چاقوی تیز، در طول ماهی دو خط بدین صورت ایجاد کنید: یکی ازپشت سر تا دم و دیگری از زیر شکم تا انتهای دم 

۲ – در قسمت ذم، این خط ها را از عرض، با کارد به هم متصل کنید.

۳ – به مقدار دو سانتیمتر پوست ماهی را به طرف سر آن جدا کنید.

4- پوست قسمت جدا شده را با انگشت ها گرفته و به طرف سر آن بکشید تا پوست به طور کامل جدا شود 

 ۵ – پوست طرف دیگر را نیز به همین ترتیب جدا کنید.

 ۹ – چشمها و آبشش ماهی را خارج، و شکم آن را نیز خالی کنید.

 ۷- بدون آن که به سایر قسمتهای ماهی دست بزنید، ان را خوب بشویید و در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود.  اکنون ماهی اماده  طبخ است، میتوانید ان را طبخ، و مورد استفاده قرار دهید.

 طریقه  اماده کردن ماهی برای طبخ (۲)

کسانی که نمی توانند به روش قبلی پوست ماهی را جدا کنند بهت راست از این روش که راحتتر به نظر میرسد استفاده کنند:

۱ – شکم ماهی را خالی کنید و آن را خوب بشویید. 

 ۲ – یک سیخ کباب با عرض ۱/۵ سانتیمتر آماده کنید.  

. ۳ – سیخ را  از دهان ماهی عبور دهید، به طوری که به موازات ستون فقرات ماهی پیش برود و به نزدیکی ذم آن برسد

4- اجاق را روشن کنید و ماهی را روی شعله بگیرید و مرتب آن را برگردانیدتا حرارت موجب شود پوست ماهی ور بیاید

5- بعد از خنک شدن ماهی، پوست آن را به آرامی جدا کنید و آن را در دیس قرار دهید.

اکنون ماهی آماده  طبخ است، میتوانید آن را طبخ، و مورد استفاده قرار دهید. این روش بسیار ساده و عملی است و ماهی در حداقل زمان ممکن آماده میگردد.

 کارهای ذکر شده باید انجام شود تا ادویهجات بتوانند به راحتی در بدن ماهی نفوذ کرده و آن را خوش طعم کنند.

همچنین ببینید

آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی چیست

آشنایی با آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی

آشنایی با آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی چیست و روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *