معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / علایم و نشانه های زخم معده را بشناسید!
زخم معده
زخم معده

علایم و نشانه های زخم معده را بشناسید!

علایم و نشانه های زخم معده را بشناسید!

زخم معده

مبتلایان به زخم معده و اثنی عشر با خوردن چیزهای ترش و تند و سرخ کرده میوه های خام سبزیجات و نان طرید و آش ها ناراحت می شوند. لذا رعایت رژیم غذای مناسب در زخم معده و اثنی عشر مؤثر است. در هنگامی که زخم تازه باشد طباشیر و گل سرخ، تخم ترشک از هر کدام ۱۰ گرم به مدت ۶ روز به صورت جوشانده بعد از هر غذا نصف لیوان میل نمایند. در زخم های تازه معده و اثنی عشر نبایستی از داروهای پاک کننده (منقیات) قوی استفادهنمایند زیرا زخم را تازه تر میسازد.

درمان زخم معده

 مبتلایان به زخم معده و اثنی عشر می توانند تا بهبودی کامل روزانه صبح ناشتا و شب ازداروهای مزبور را بایستی نیم کوب نموده ۱۵ قسمت کرده، ۱۵ روز مصرف نمایند. زنیان – بادیان -زیره – سیاه دانه، بابونه، مرزنجوش، آویشن، گل بومادران، درمنه ترکی، تخم کرفس از هر کدام ۱۰ گرم، پس از نیم کوب کردن روزی ۱۰ گرم در ۲ لیوان آب، ۲ لیوان آب جوشانده صبح ناشتا و قبل از شام میلجوشانده زیر استفاده نمایند. ریشه شیرین بیان مخلصه آویشن شیرازی بابونه شیرازی شاه تره سنبل الطیبیا گل ما میثا، گل حلوا، مغز ناخنکا، بابونه شیرازی و تخم شنبلیله را جوشانده

صبح وعصر به کار برند.

داروهایی که در بدی هضم معده به علت گرمی مزاج گفته شد در اینجا میتواند مصرف شود.

همچنین داروهای مؤثر در سوء هضم نیز در اینجا اثر درمانی دارد.

هل غرابی 5 گرم هل باد 5 گر م باد نرم کوبیده بعد از هر غذا یک قاشق چای خوری در گلاب حل کرده میل نمایند.

بعضی افراد عادت دارند که بعد از تناول غذا مرتب آروغ زنند این عمل را هواخوری نامند

ادامه آن باعث گشادی معده خواهد شد و این عمل ناپسندی است هم برای اطرافیان بیمار و هم برای خود او این مرض نزد کسانی که غذا به تعجیل می خورند و دهان خود را در هنگام غذا خوردن نمی بندند بیشتر پیش می آید. زیرا به عجله غذاخوردن مقداری هوا با طعام وارد معده .می شود درمان: علاوه بر رعایت نکات فوق بایستی بادیان را نرم کوبیده با گل قند بعد از غذا میل کنند یا ۵ گرم هل غرابی را نرم کوبیده با گلاب مصرف نمایند. (این مقدار برای یک روز در سه نوبت).

 ۱۰ گرم برگ نعناع را جوشانده آب آن را سه روز بعد از هر غذا میل کنند، یا پودینه را نرم کوبیده با هل غرابی و گلاب بعد از غذا مصرف نمایند.

 افسنطین، سنبل رومی، آبنوس، اذخر، تخم کرفس، شبات، کرویا، زیره، دار فلفل، مشگ و سیر همه اینها دافع نفخ و دافع آروغ میباشند.

نسخه: مصطکی کوبیده با عسل یا زنیان کوبیده در سرکه زایل کننده نفخ و گاز معده می باشند.

همچنین ببینید

ترک مشروبات الکلی

چگونه مشروبات الکلی را ترک کنیم؟!

چگونه مشروبات الکلی را ترک کنیم؟! ترک مشروبات الکلی برای اینکه بتوانید مصرف مشروبات الکلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *