معماری
خانه / مغز و سیستم اعصاب / علل تیک یا پرش موضعی چیست؟
تیک یا پرش موضعی
تیک یا پرش موضعی

علل تیک یا پرش موضعی چیست؟

 علل تیک یا پرش موضعی چیست؟

تحریکات عضلانی، به صورت کشیدگی عضو،مانند کشیده شدن دست و کرامپ پاو سفت شدنعضلات ظاهر میشود و بسیار دردناک است. این تحریکات دردناک به علت تحریک عصب متصل به عضله می باشد. این تشنجات دردناک گاهی به صورت تیک نیز ظاهر میگردد. مثل تحریک عصب تری ژو مو و یا تیک های عضلانی دردناک دیگر، در تشنجات عضلانی، باید متوجه بیماری کزاز بود و در این صورت باید فورأ به طبیب مراجعه کرده و تحت درمان قرار گرفت.

در صورتی که به تشنج عصبی یا یک عصبی یا پرشی موضعی مبتلا شدهاید ولی در اثر کزاز نبود، از خوراکی هایی مانند آبلیمو، آب انار، شلغم خام، زیره، زعفران، آب دمکرده ی استوخدوس هندی، آب جوشاندهی اکلیل کوهی، آب دمکرده ی بهار نارنج، آب جوشانده ی شیرین بیان، نعناع سبز یا عرق نعناع، جند بیداستر، ثعلب، ماءالشعیر، دانه های اسفند، اب دم کرده ی بادآورده، کنگر، آب دمکرده ی گل بنفشه، جاو شیر، حنظل، گل خطمی، رازیانه، شوید، شنبلیله، پونه ی کوهی، ریحان، فلفل، قسط، کاسنی، لعاب اسپرزه، بسبایج، افتیمون، انیسون، انغوزه، آب دمکرده ی بابونه ی شیرازی، کنجد، مصطکی، میعه سایله، نخود، آب دمکرده ی بومادران، آب جوشانده ی مرزنجوش استفاده کنید. برای درمان این بیماری باید روزی سه مرتبه روغن مرزنگوشی را روی موضع مالش دهید.

درمان گیاهی تیک:

  •  هر روز ۵ تا ۱۰ گرم گل نرگس را در یک چهارم لیتر آب بجوشانید تا آب آن تحلیل رود و بر آن محل ضماد کنید. ه هر روز ۱۰۰ گرم گل خشک بابونه را در ۵۰۰ گرم روغن زیتون خوب، مخلوط کنید و در بن ماری دو ساعت بجوشانید بعد بابونه ها را در پارچه ای بریزید و روی محل بیماری قرار دهید.
  •  هر روز ۱۰ گرم نعناع را در یک لیتر آب بجوشانید و آب صاف کرده ی آن را شیرین کنید و به مرور بنوشید.سی گرم گل تیول را در یک لیتر آب جوش ۱۰ دقیقه دم کنید بعد صاف کرده و آب آن را با عسل شیرین ساخته و صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک فنجان بنوشید. ه هر روز ۱۰ تا ۳۰ گرم سوسنبر را در یک لیتر آب جوش، ۱۰ دقیقه دم کنید و آب آن را صاف کرده و در طول روز بنوشید.
  •  هر روز ۵ مثقال افطیمون را نرم کرده و با ۱۰۰ گرم سکنجبین مخلوط کنید و روزی سه قاشق از آن را میل فرمایید. ب
  • پنجاه گرم میوه ی نسترن را خرد کنید و در یک لیتر آب سرد چند ساعت بخیسانید بعد ۵ دقیقه در همان آب بجوشانید و ۱۵ دقیقه هم دم کنید. آن را صاف و با عسل شیرین کرده و در طول روز کم کم و به مرور بنوشید. نارنج و هشت قسمت آب که جمعاً به یک لیتر برسد همه را مخلوط کرده و ۳۰ گرم قند در آن حل کنید و در طول روز به مرور بنوشید.
  •  هر روز ۳۰ تا ۴۰ گرم شاهپسند طبی را در یک لیتر آب ۱۰ دقیقه بجوشانید بعد آب آن را صاف کنید وبه مرور در طول روز بنوشید.

همچنین ببینید

سر درد

تشخیص علل سر درد در طب سنتی!قسمت چهارم

تشخیص علل سر درد در طب سنتی! سردردهای حاصل از تومور مغزی: رشد بیش از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *