معماری
خانه / مغز و سیستم اعصاب / علل عمده ایجاد سر درد را میدانید؟!
علل سر درد
علل سر درد

علل عمده ایجاد سر درد را میدانید؟!

علل عمده ایجاد سر درد را میدانید؟!

طرق عمده ای که ممکن است مواد غذای ایجاد سردرد کنند

اغلب موادغذای دارای مواد شیمیائی مختلفی بخصوص تیرامین و نیترات” هستند که اثر مستقیمی روی مغز افرادی که از نظر ژنتیکی حساس هستند می گذارند و باعث تحریای اعصاب و تغییراتی در رگهای خونی شده و سردرد ایجاد میکنند. در برخی موارد فاکتورهای محرل موجود در موادغذای موجب انقباض رگهای خونی شده و باعث اختلال در جریان خون در رگها و سردرد و ایجاد علائم عصبی گذرا نظیر اختلال دیدمی شوند. در موارد دیگر رگهای خونی خارج از مغز را متسع و متورم کرده و ایجاد سردرد می کنند. طبق این نظریه کلیه مواد غذای که دارای برخی مواد شیمیای محرک سردرد هستند از موارد مظنون اند. مانند شوکولات، پنیرهای کهنه شور، گوشت گوساله نمک زدهکهنه و غیره. از طرف دیگر برخی محققان معتقدند تعداد زیادی از سردردها در بزرگسالان و کودکان در نتیجهٔ وجود آلرژی غذائی ناشناخته و عدم تحمل برای بعضی غذاهاست. در این موارد آلرژی، سیستم دفاع طبیعی بدن برخی موادغذائی را به عنوان یا آنتی ژن (ماده خارجی ناموافق) تلقی کرده و از طریق آنتی بادی با آن مقابله نموده و ایجاد سردرد می کند. و بالاخره برخی غذاها از طریق تأثیر روی پروستاگلاندین ها اثر غیرمستقیمی روی درد و التهاب دارند و چون سردرد با تغییرات ناگهانی رگهای خونی و فرآیند التهاب ارتباط دارد، این قبیل مواد غذائی ممکن است در تخفیف سردرد مؤثر باشند- ماهی و زنجبیل دونوع ماده غذائی از این گروه هستند که برای تخفیف برخی سردردهای خوش خیم مؤثرند.

همچنین ببینید

سرگیجه

چه موقع باید از سرگیجه نگران شویم؟

چه موقع باید از سرگیجه نگران شویم؟ سرگیجه سرگیجه (به انگلیسی: vertigo) احساسی که در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *