معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / علل ناراحتی نارسایی کبد و راه درمان آن در طب سنتی
كم شدن اشتها، درمان گیاهی یبوست
كم شدن اشتها، درمان گیاهی یبوست

علل ناراحتی نارسایی کبد و راه درمان آن در طب سنتی

علل ناراحتی نارسایی کبد و راه درمان آن در طب سنتی

 نارسایی کبد:

اگر دچار نارسایی کبد شدهاید ضمن پرهیز از خوردن آرتیشو باید هر بار ۳۰ گرم گل گزنه یآن را در طول روز به مرور بنوشید.

نارسایی کبد در سرد مزاج ها:

نارسایی کبد

عطش مفرط،

درمان گیاهی تلخی دهان

تلخى دهان ،

خشكى زبان ،

كم شدن اشتها،

درمان گیاهی یبوست

يبوست شكم ،

قرمزى ادرار،

پريدگى رنگ چهره .

علایم نارسایی کبد در سرد مزاج ها:

گرفتگی رنگ چہرہ،

سفیدی رنگ زبان و لب ها،

کمرنگ بودن ادرار،

کم بودن مدفوع و سفیدی رنگ آن

 کمی ایجاد عطش است.

درمان گیاهی نارسایی کبد در سرد مزاج ها

برای درمان آن هر صبح و عصر و هر مرتبه ۵ گرم رازیانه را با ۵ گرم تاج ریزی بجوشانید، بعد آب آن را صاف کرده و با مقداری گل قند عسل مخلوط کنید و بخورید. عسل آمیخته و میل فرمایید.

قسط تلخ و شیرین، سلیخه، گلی محمدی، اذخرمکی و افسنطین را به نسبت مساوی نرم بکوبید بعد با روغن سوسن مخلوط کرده و به ناحیه  کبد ضماد کنید.

• مرزنجوش و مغز ناخنک از هر کدام یک برابر و بابونه  شیرازی نیم برابر همه را مخلوط کنید و بجوشانید و مرتب ناحیه  کبد و زیر آن را با آب آن ماساژ دهید.

 • سنبل، افسنطین و عصارہ  غافث ازھر کلام ۱۰ گرم، مصطکی رومی، انیسون، رازیانه و ریوند چینی از هر کدام ۲۰ گرم همه را مخلوط بسایید. هر صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را کفلمه کنید و یا داروهای ساییده شده را در ۵۰۰ گرم عسل مخلوط و صبح، ظهر و شب و هر مرتبه یک قاشق غذاخوری از آن میل شود.

 بادیان، تخم کرفس و پودر شیرین بیان را به طور مساوی هر روز بجوشانید و آب آن را با گل قند عسل به ریشه و تخم کاسنی، بارهنگ و پودر شیرین بیان راہ جوشانیدو شیرہی چهار تخمه را با آب صاف کرده اآن مخلوط و به مرور بنوشید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *