معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / عوامل مستعد کنندهٔ عفونت ها
عوامل مستعد کنندهٔ عفونت ها
عوامل مستعد کنندهٔ عفونت ها

عوامل مستعد کنندهٔ عفونت ها

عوامل مستعد کنندهٔ عفونت ها

در مطالعات و پژوهش های دقیقی که در این راستا صورت گرفته عوامل اولیه مستعد کننده در زیر دقیقاً مشخص شده است.

۱) تحقیقات به عمل آمده در سالهای دهه ۸۰ نشان می دهد که بدون هیچ تردیدی استفاده از قرص های حاوی آنتی بیوتیک ۵۰ تا۸۰ درصد ابتلا به عفونتهای قارچی را افزایش میدهد.

۲) قرص های ضدبارداری: الف) موجب می شود که محیط مهبل شیرین تر شوند (میزان گلوکز واژن تا ۸۰ درصد نسبت حد نرمال افزایش مییابد) و درجهٔ قلیایی آن افزایش یابد و از حد نرمال بیشتر شود. ب) غشاهای مخاطی مهبل، دگرگون شده و محیط واژن برای رشد و تکثیر قارچ های ایزا آماده تر گردد.

۳) نوسانات و تغییرات هورمونی، استرس های دوران قاعدگی، خستگی مفرط، میل به خوردن شیرینی، غذاهای ناکافی، تغییر PH واژن، محیط گرم و مرطوب و مغذی، زمینه لازم را در دوران قاعدگی برای حمله قارچ ها میسر میسازد؛ به علاوه استفاده از نوارهای بهداشتی (به است جلوگیری از جریان هوا و به خاطر جنس پلیمری و شیمیایی آن) محیطی مناسب را برای فارج ها فراهم می کند.

4) در هیچ مقطعی شدت عفونت قارچی واژن، بیشتر از آلودگی عفونی دوران باردارینیست . در طی یک پژوهش درمانی در زنان حامله، نشان داده شده متجاوز از نیمی از بیماران مبتلا به برفک درمان نشده اند و باید دوره های درمانی بیشتری را طی کنند. در طی مدت بارداری هورمون های استروژن و پروژسترون افزایش مییابد؛ در نتیجه زایش گلیکوژن (قند) در غشاهای مخاطی (موکوزی) حاصل می شود و همین امر مواد مغذی را برای تکثیر مخمرها و مواد عفونت زا فراهم میکند.

نکتهٔ مهم: بک بانوی سالم باردار نسبت به بانوی دیگری که باردار نیست، احتیاج بیشتری به پروتئین ها و مواد مغذی؛ مانند: آهن، کلسیم، اسید فولیک و… دارد. اگر مادر، این مواد را در یا فت  نکند و یا موادی مخروب؛ مانند: چای، شکر و شیرینی ها که مواد مغذی و مفید را دربدن  نابود میکنند، دریافت نماید زمینه را برای عفونتهای قارچی فراهم میکند.

۵) مدارک و شواهد کافی نشان میدهد که رابطه جنسی در سرایت این عارضه نقش به سزایی دارد و زنان آلوده میتوانند این عفونت را به مردان و مردان آلوده به زنان منتقل کنند. «در صورت شیوع عوارض عفونی قارچی در طرفین جنسی، دو طرف باید صد در صد بهبود یابند؛ در غیر این صورت این عارضه را به طور مستمر و همیشگی به همدیگر منتقل میکنند.» . «طب داخلی هاریسون”

۶) داروهای کاهش دهندهٔ قوای ایمنی بدن. بدن انسان به صورت طبیعی در برابر هجوم آلودگی های مخمری و قارچی از خود مقاومت نشان میدهد. در بسیاری از موارد، اگر انسان در معرض ارگانیسم های موذی مخمری واقع شود به آسانی آنها را دفع میکند؛ مگر در موارد بسیار استثنایی، چون بدن سالم از یک سیستم بسیار قوی برخوردار است، به طور طبیعی در برابر اکثر تهدیدات و دشمنان بیرونی از خود واکنش نشان میدهد. حال اگر به طریقی این قدرت دفاعی طبیعی کاهش یافت و یا از بین رفت، روشن است که میکروب ها و ویروس ها به آسانی میتوانند در آن لانه کنند. یکی از روشهای اساسی و مستقیم کاهش قوای ایمنی بدن در برابر میکروبها ارگانیسمهای موذی، استفاده از داروهای کاهش دهندهٔ قوای طبیعی یعنی “کورتیکو استروئیدها و خانوادهٔ کورتیزون” است. «نشانه ها و مدارک مستندی وجود دارد که استعداد آلودگی شخصی به قارچ کاندیدا آلبیکانس، با استفاده از داروهای استروئیدی آدرنالین افزایش مییابد.» «دکتر ویند و هورسی)

هنوز خاصیت های دقیق داروهای کاهش دهندهٔ سیستم ایمنی بدن در جهان پزشکی به درستی شناخته نشده است؛ ولیکن باید پذیرفت که این داروها عوارض جانبی فراوانی به همراه دارند. بنابراین فقط طبق تشخیص پزشک حاذق و آن هم در موارد اضطراری می توان از آنها استفاده کرد. از دیگر موارد کاستیها و ضعف ها در سیستم ایمنی طبیعی بدن، بیماری سوءتغذیه و استرس است. به عنوان نمونه بسیاری از دختران در موقع امتحانات آخر سال و با امتانات نهایی دچار اضطراب و لسترس می شوند و همین امر ، شیوع التهاب مهبلی عفونی را در آنان تشدید می کند

 نتیجه گیری

در هر صورت، باید قوای ایمنی بدن را سالم نگه داشت و آنها را تقویت کرد و کمبودموادی مانند :   روی، آهن، سلنیم، کرومیوم، کلسیم، منیزیم و ویتامینهایی مانند  E-C-B-Aدر بدن برطرف کرد. برای این کار باید از مصرف غذاهای غیر طبیعی و صنعتی که فاقد مواد مورد نیاز بدن میباشند به شدت اجتناب کرد.

لطفاً توجه داشته باشید: هیچ تضمینی علیه بیماری وجود ندارد، زیرا ضرر و نفع، بیماری و شفا  و درد و درمان همه در دست قادر متعال است؛ اما این را میتوان تضمین کرد که پاسخ غذا خوردن ناقص و نادرست که بر خلاف خلقت و طبیعت انسان می باشد باعث ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن شما خواهد بود   غذای صحیح ، سالم و مناسب بهترین عاملایمنی است و حاکثر مقاوت را در برابر بیماری ها فراهم می کند  هر چه دستگاه ایمنی شما قوی تر باشد سلامت عمومی شما بهتر خواهد بود. سیستم ایمنی همیشه باید آماده باشد و این آمادگی وقتی حاصل میشود که سیستمایمی درست تغذیه شده باشد. توجه کنید!

غذاها و مواد قندی تصفیه شده:

۱) تهی از مواد مغذی هستند.

۲) همراه انواع سمومی که در مراحل تصفیه و آماده سازی به آن غذاها و اضافه میشوند میباشند.

۳) نابود کنندهٔ مواد مغذی دیگر مانند: ویتامین B، روی، منیزیم نصفیه شده و کلسیم است.

۴) باعث ایجاد استرس و فشار در بدن می شود.

5) عامل اختلال در سوخت و ساز متابولیسم بدن می شود

6)باعث سوء تغذیه می شود

۷) همراه مواد محافظ و نگهدارندهٔ خطرناک هستند.

 

 

 

 

همچنین ببینید

آلرژی در نوزادان

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟ بدون شک شیرگاو معمولترین ماده  غذایی آلرژی زاست. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *