معماری
خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / فصل زمستان را بادمنوشهای شفابخش پشت سر بگذارید
دمنوشهای فصل زمستان
فصل زمستان

فصل زمستان را بادمنوشهای شفابخش پشت سر بگذارید

دمنوشهای فصل زمستان

با رسیدن زمستان، رشد سال قبلی گیاهان متوقف می شود و تمام گیاهان فرصت استراحت و به خواب رفتن پیدا می کنند. در تاریکی به سر کار می رویم و در نیمهٔ تاریکی ها به منزل بر می گردیم، اکثر فرصت ها برای رسیدن به امر تندرستی در غیاب نور خورشید میسر نیست. بدن شما می خواهد کار خود را آهسته کند و هنگامی که برای گرم نگه داشتن خود، کالری مصرف می کند، ممکن است لازم باشد بیشتر استراحت کنید. در این شرایط، بسیاری از افراد دچار افسردگی، دلمردگی شده و قوهٔ ابتکار و انجام کارها، نور را از دست داده و خود را در جریان عادی و خسته کنندهٔ زندگی قرار می دهند. در فصل زمستان مشکل گرفتگی منافذ بینی، اختلال تنفسی، تک سرفه، مشکل نفس به هنگام خواب به ویژه در شب ها قطعی است.

در فصل زمستان بسیاری از دختران و زنان دچار سردی پا و دست ها می گردند. سردی پارا نباید بی اهمیت جلوه داد زیرا میتواند علایم بیماری هایی باشد. افرادی که از سردی پا رنج می برند بیش از سایر افراد در معرض بیماری های عفونی قرار می گیرند. اختلال در معده و رودهها و رحم، وجود انواع قارچ های مزاحم و مضر می توانند از جمله دلایلی سردی پا باشد. ضعف قلب و عروقی و نقص گردش خون نیز عامل سردی پا می باشد. در فصل زمستان خطر چاقی، افزایش چربی خون به دلیل کمی تحرک در نتیجهٔ خشونت هوا و شب زنده داری و تغذیهٔ خوراکی های مناسب حیوانی و لبنیات چرب وجود دارد. ضمناً برودت و سرما اشتها آورند.

به طور خلاصه در زمستان، انواع مختلف مشکلات جسمانی و روحی می تواند شما را مورد آزار قرار دهند. برای سپری نمودن زمستانی زیبا، بهتر است از دم نوش های شفابخش زیر استفاده کنید. دمنوش گل راعی (هوفاریقون)، انیسون، زیره، لیموترش، رازیانه، هل، گل بابونه، زنجبیل، گشنیز، زعفران، گزنه، نعناع، افسانتین شیرین بیان، هل، دارچین، نسترن، مریم گلی، آویشن، اکلیل کوهی ( رزماری) و….. استفاده کنید۔

۱- در زمستان بعد از آماده شدن دمنوش شفابخش، بهتر است از مقداری عسل و لیمو در زمان نوشیدن استفاده کنید. ترکیب فوق می تواند در گرم نگه داشتن بدن و مبارزه با عفونت های ویروسی و میکروبی بسیار موثر عمل کند.

۲- در به کار بردن عسل دقت نمایید. زیرا وقتی گرم می شود بسیاری از خواص آن تغییر می کند. باید بگذارید چای و یا دمنوش ولرم شود و سپس عسل را اضافه کنید.

۳- کسانی که به اسهال مزمن مبتلا می باشند باید عسل را هنگامی اضافه کنند که دمنوش هنوز گرم می باشد.

 

همچنین ببینید

سکنجبین گل سرخ

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟   گل سرخ چیست ؟ گل سرخ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *