معماری
فلافل با سس ارده
فلافل با سس ارده

فلافل با سس ارده

فلافل با سس ارده

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «فلافل با شس ارده» به شرح زیر است:

نخود خام  400  گرم

پیاز درشت 1 عدد 

جعفری خرد شده ۵۰ گرم

پودر نان سوخاری به مقدار لازم

آرد نخود چی ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

زیرہ سیاه  1 قاشق مرباخوری

هل ساییده 12 قاشق چای خوری

زعفران  به مقدار کم.

طرز تهیه

نخود را از شب قبل خیس می کنیم، سپس آن را در یک ظرف مناسب می بازیم، به طوری که بعد از پخته شدن، آب آن کاملاً کشیده شود. آنگاه نخود را چرخ کرده تا کاملاً نرم شود. سپس پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را گرفته و به همراه جعفری خرد شده و آرد نخودچی، روغن زیتون، نمک، فلفل، زیره سیاه، پودر هل و زعفران به نخود چرخ شده اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم تا خودش را بگیرد. سپس سيني فر را چرب کرده و از مواد فلافل مقدار کمیبرداشته و ان را قالب زده و در پودر سوخاری میغلطانیم و در سینی می چینیم ودر داخل فر با حرارت ملایم طبخ میکنیم. بعد از این که یک طرف فلافل پخته شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته شود. در ظرفی جداگانه پیاز و جعفری و گوجهفرنگی که به صورت ریز خرد شده را به همراه کمی آب لیمو تازه و نمک مخلوط می کنیم. اکنون فلافل ها را به همراه این مخلوط و سس ارده می توان میل کرد. این غذا بسیار خوشمزه و انرژیزا است؛ از این رو، در مصرف آن نباد زیاده روی کرد.

با این مقدار غذا برای ۵ تا ۹ نفر کافی است.

 

همچنین ببینید

نمناکی دست ها

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟ نمناکی دست ها عرق کردن کف دست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *