معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / فواید و مضرات گوشت را بشناسید!!
زیان ها و فایده های گوشت
زیان ها و فایده های گوشت

فواید و مضرات گوشت را بشناسید!!

فواید و مضرات گوشت را بشناسید!!

زیان ها و فایدههای گوشت

زیانهای گوشت گوشت دارای سموم زیادی می باشد؛ چه سمومی که قبل از مرگ حیوان در آن جمع شده و چه سموم و میکروب هایی که پس از مرگ به سراغ جسد می روند و باعث تردی گوشت آن می شوند. گوشت تازه، بسیار سخت است ولی در اثر ماندن، ست و ترد می شود و این در نتیجهٔ تولید سمومی است که باعث پوسیدگی نسوج و الیاف گوشت می گردند و بقایای گوشت در رودهها نیز باعث رشد و نمو میکروبها و تولید سموم جدیدمی شود. تجربیات طبی ضررهای گوشت را ثابت کرده است و نشان می دهد که گوشت علت اصلی تخریب لوله های هاضمه و غدد بدن میباشد. گوشت، تولید تخامه (سوء هاضمه) مینماید و همچنین عامل اصلی تورم رودهها و آپاندیس و مرض قند است.

فایده های گوشت

گوشت همان طور که دارای مضراتی است، فوایدی نیز دارد که متخصصین برای آن ذکر کرده اند.

ربادی جمعیت: علت زیادی جمعیت از گوشت خواری است، زیرا گوشت دارای اثر تحریک کننده است و تحریک زیاد قوای تناسلی، عامل اصلی زیاد شدن جمعیت بر روی زمین است و از طرف دیگر، چنانچه قبلاً گفتیم، اما گوشت خون انسان رااسیدی می کند که عامل اصلی بسیاری از بیماریها از جمله سرطان است.

خوراک مغر انسان در عصر کنونی، بشر بیش از اعصار گذشته احتیاج دارد تا در آغوش اندیشه اش فرو رفته، پیوسته با فکرهای مداوم خود مشکلات و معضلات جامعهٔ بشری را حل کند. چنین مغزی که می خواهد با مشکلات مبارزه کند، احتیاج مبرمی به تقویت قوای بدنی دارد، غذای مغز در این موارد فسفر و لسیتین است و این دو ماده در گوشت نیز مانند سایر غذاها دیده می شوند و از طرف دیگر خاصیت تحریک کنندهٔ گوشت، مغز را نیز تحریک می کند. اکثر اکتشافات و اختراعات بشر در نتیجهٔ همین تحریکات مغزی است و در این مورد هیچ شک و تردیدی وجود ندارد.

بیماریهای ناشی از افراط در خوردن گوشت دیابت یکی از عواملی که می توان برای پیدایش این گونه بیماریها یادآوری نمود، مصرف فراوان گوشت است. یکی از غدد بسیار مهم در بدن، لوزالمعده است. این غده نیز مانند سایر غدد که در انسان وجود دارد، دو نوع ترشح دارد: یکی ترشح داخلی و دیگری ترشح خارجی، ترشح خارجی این غده عصیر معدی است و ترشح داخلی آن انسولین نام دارد و این ترشح اخیر می باشد که نقش تنظیم کنندهٔ قند را در بدن به عهده دارد و کمبود آن موجب بروز بیماری قند است

وقتی گوشت می خوریم، در اثر تحریکات، ترشحات خارجی لوزالمعده زیاد می شود و قهرا ترشح داخلی آن کاهش مییابد.

افراط در خوردن گوشت و تحریکات پید رپی و متوالی که گوشت خواران به این غده وارد می سازند، نتیجه ای به جز خراب شدن این عضو ندارد. در این صورت، بیماری قند نتیجهٔ تحریکات بیموقع و زیادی گوشت است که البته درمان قطعی آن، این است که گوشت را از رژیم غذایی مبتلایان به مرض قند به کلی قطع کنید و به آنها رژیمی بدهید که محتوای قند کم و سرشار از انسولین باشد. سبزیجات و میوه ها به ویژه هویج زردک بهترین رژیم غذایی برای افراد مبتلا به بیماری قند است.

سرطان

یکی از محصولات ترسناک و خطرناک مصرف بیش از حد گوشت است که در نتیجهٔ لاشخوری دامن گیر انسان شده است. مصرف گوشت، خون را اسیدی می نماید و همین ترش شدن است که منجر به رسوب فسفر در بافت های بدن شده و ایجاد سرطان می کند، زیرا گوشت از نظر مواد معدنی مخصوصا منیزیم، بسیار ضعیف است و همین کمی منیزیم در ایجاد سرطان تأثیر .زیادی دارد خرما دارای منیزیم فراوان است و مصرف آن از ایجاد سرطانجلوگیری می کند.

بیماری های دیگر ناشی از گوشت

البته بیماری های دیگر را میتوان نام برد، زیرا گوشت، معده و رودهه ا را متعفن می سازد و همین تعفن باعث سوء هاضمه و امراض عفونی معده و روده ها می شود. از طرفی، چون سلول های معدهٔ انسان قادر نیستند ازت حاصله از گوشت را به آمونیاک تبدیل سازند، خون ترش و اسیدی می شود و بیماری هایی مانند سباتیک، نقرس و روماتیسم در انسان تولید میگردد. نجات از این بیماریها که مخصوص اعیان و اشراف گوشتخوار است، همانا خودداری از خوردن گوشت میباشد.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *