معماری
لقمه کباب
لقمه کباب

لقمه کباب

لقمه کباب

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «لقمه کباب» دقیقاً همان مواذ کباب کوبیده است.

ظرز تهیه

بعد از آماده شدن گوشت، چانه های کوچک گوشت (حدوداً ۲۵ گرم) را جدا کرده و به اندازه  ۳ بند انگشت شکل می دهیم. این کباب را میتوان به دو روش آماده کرد:

۱ – چانه های آماده شده را روی ناودانی های مخصوصی که قبلاً آماده کرده ایم قرار داده و روی منقل قرار می دهیم و به مرور آنها را با انبر برگردانیم تا کباب شوند.

۲ – در صورت نداشتن ناودان مخصوص، از سیخهای ۵ / ۰ سانتیمتری استفاده کرده و بعد از شکل دادن چانه ها، آن را به سیخ میزنیم و سر و ته آن را نیز می بندیم و روی منقل قرار داده و مثل کباب کوبیده، کباب می کنیم. این کباب در صورتی که روی ناودانی مخصوص آماده شود بسیار خوشمزه خواهد شد.

لقمه کباب یکی از غذاهای سنتی تهران است که با نان لواش تبریزی و ریحان میل می شود. این غذا برای پیک نیک بسیار مناسب و جالب است.

برای هر نفر 6عدد کباب کافی است.

همچنین ببینید

درمان انواع سرطان

سرطان چگونه درمان می شود؟ قسمت اول

سرطان چگونه درمان می شود؟ سرطان را بر حسب نوع آن می توان با روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *