معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / مبتلایان به دیابت با خیال راحت گرمک میل کنند…
گرمک
گرمک

مبتلایان به دیابت با خیال راحت گرمک میل کنند…

مبتلایان به دیابت با خیال راحت گرمک میل کنند…

گرمک چیست ؟

گرمک (نام علمی: cucumis melo) میوه‌ای است که آن را در جنوب آمریکا و در تجارت غالباً بنام کانتالوپ می‌شناسند و عقیده بر این است که مبدا آن هندوستان بوده است.

خواص تغذیه ای گرمک 

گرمک یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود. در یک فنجان آب طالبی فقط ۵۶ کالری انرژی وجود دارد ولی ۱۲۹% نیاز روزانه ما به ویتامینA را تامین می‌کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است.
گرمک یکی از غنی‌ترین میوه‌ حاوی ویتامینC است. طالبی علاوه بر ویتامین A وC حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین هایB۶،B۳،B۵ وB۱ است.
همانطور که ویتامینA آنتی اکسیدان محلول در چربی است، ویتامینCآنتی اکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماری‌ مزمن مثل بیماری‌ قلبی، سکته و سرطان را کاهش می دهد . وجود مجموعه  از ویتامین‌ گروهB در این میوه آن را به یک ماده بسیار خوب برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است. از این رو میوه بسیار مفید برای افزایش وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است.

درمان با گرمک 

گرمک سرشار از ویتامین A وC و سلولز است.
گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.
گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد

میزان قند در گرمک خیلی کم، بلکه نزدیک به هویج استبرای مبتلایان به دیابت که از خوردن انواع خربزه محروم می باشند می توانند با خیال راحت گرمک را میل کنند. گرمک آن قدرت و توانایی را دارد که این بیماری را قبل از ظاهر شدن درمان نموده و جلوگیری کند.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *