معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / محافظت از کبد در طب سنتی
محافظت از کبد
محافظت از کبد

محافظت از کبد در طب سنتی

محافظت از کبد در طب سنتی

دکتر دیوید روبن میگوید: «یکی از علل پیدایش سرطان، تماس بدن (درونی یا بیرونی)با نوعی ماده شیمیایی قوی به نام کار سینوژن است. تمام پژوهشگران سرطان در این مورد هم عقیده اند. بدبختانه نمونه های فراوانی از این مادهٔ سرطانزا در زندگی ما هست و یکی از آنها به نام وینیل کلراید است که سبب نوعی سرطان مهلک کبد می شود».

بسیاری از رنگها و طعمهای مصنوعی و مواد محافظ غذا، که در سالهای اخیر آنها را در کشورهای غربی ممنوع اعلام کرده اند، در کشورهای جهان سوم هنوز مصرف می شود، که علت پیدایش سرطان در انسان است. این حقیقت تلخ را باید همه جا با حروف درشت نوشت و تکرار کرد که «کار سینوژنهای سرطانزا بیشتر از همه چیز، در مواد خوراکی تجاری مورد علاقه کودکان و نوجوانان وجود دارند.»

کبد انسان، مخلوطی شیمیایی می سازد و در ابتدای روده کوچک میریزد که آن را صفرا می نامند و صفرا ماده ای است سبز رنگ و غلیظ که برای عمل هضم غذا و خصوصاً برای از بین بردن چربی ضروری است صفرا از چندین ماده شیمیایی ترکیب شده که آنها را اسیدهای صفراوی می نامند. محققین و دانشمندان دریافتند: مردمی که به مقدار کافی، فیبر خشن گیاهی در غذای خود ندارند (یعنی غذاهای تصفیه شده مانند آرد سفید و شکر سفید مصرف میکنند) دو نوع باکتری مهم گوارشی به نام های باکتر و ایدز و بیفید و باکتریا در روده شان (کولون) وجود دارد.””

بدون هیچ تردیدی ثابت شده است که این باکتریها میتوانند اسید صفراوی و اسید کولیکرا به مادهٔ شیمیایی اسید آپکولیک ” سرطان زا تبدیل کنند؛ همچنین اسید صفراوی و اسید دیوکسی کولیک می توانند به صورت یکی از پرقدرتترین مواد شیمیایی شناخته شده به نام کارسینوژن را به ۳ میتل کول انترین تبدیل کنند.” آنچه این تحقیقات و یافته ها روشن میکند، کشف این موضوع وحشتناک است.

مردمی که غذاهای بدون الیاف (تصفیه شده) مصرف میکنند به دلیل اینکه خوراکشان ذخیره های خام وسلولز گیاهی ندارد، به احتمال زیاد، مایع صفراوی بیضرر و ضروری را درون کولون خود به نکتهٔ دیگر این که افرادی که غذاهای تصفیه شده (شکر سفید – آرد سفید) مصرف میکنند ودارای فقر مواد مفید گیاهی در غذاهایشان هستند، مقدار کمتری مایع صفرا در مدفوع آنها دیده می شود زیرا آنها نیز مانند موش های آزمایشگاهی مورد مطالعه ، مایع صفراوی درون کولون خود را تجزیه و به کار سینوژنهای سرطان آور تبدیل کرده اند.

از طرف دیگر افرادی که غذاهای تصفیه نشده و طبیعی (دارای فیبر گیاهی) مصرف میکنند، دو گروه باکتری به نام های “استرپتوکوک و باکتری لاکتیک که مایع صفرا را تجزیه و تبدیل نمیکنند در روده شان ایجاد می شود و در تأیید این مطلب، افرادی که مصرف کننده غذاهای حاوی فیبر گیاهی هستند مقدار بیشتری مایع صفراوی تجزیه شده در مدفوع خود دارند. شیوهٔ غذایی کشورهای غرب (تصفیه مواد غذایی و نابودی آنها و استفاده از آرد سفید و شکر سفید) که متأسفانه همراه دیگر مظاهر غلط فرهنگ مدرن غرب به نقاط دیگر دنیا نفوذ کرده، به دلیل کمبود فیبرهای خام و تصفیهٔ مواد غذایی، این امکان را ایجاد میکند که پس ماندهٔ غذاها معمولاً تا حدود هفت ساعت در کولون باقی بماند (عمل دفع دیر انجام شود)؛ در نتیجه کارسینوژنهای سرطانزا تولید شود.

به این نکته باید توجه کرد که حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد حجم مدفوع انسان از باکتریهای مختلف تشکیل شده است؛ بنابراین هر چه زودتر این باکتریها تجزیه شوند و اسیدهای صفرا و تولیدکنندگان کارسینوژنهای سرطانزا از کولون تخلیه شوند، امکان کمتری برای آسیب رسانی می یابند. باید به این حقیقت تأسف بار توجه نمود که از زمان پیدایش تصفیهٔ آردها و مصرف فراوان شکر تاکنون (از سال ۱۹۰۰ به بعد)، پیشرفتی در درمان سرطان های کولون و مقعد انجام نشده است. شیوه معمول درمان این است که بیمار باید صبر کند و عاجزانه تحمل نماید تا با جراحی او را نجات دهند امتأسفانه با وجود تلاش پزشکان بیش از نیمی از مبتلایان به سرطان کولون و مقعد به مرگی رنج آور و زودرس گرفتار می شوند. این واقعیت تلخ از روی اتفاق و بخت و اقبال نیست، بلکه حاصل شیوهٔ غذایی ناقص و غلط، استفاده از شکر سفید وارد سفید است. شکر هیچ فیبر و سلولز گیاهی ندارد و معمولاً با غذاهای بدون سلولز گیاهی، مانند: نوشابه های شیرین، کولاها، چای، قهوه، مربا، شربت، شکلات، بستنی، شیرینی و….. مصرف می شود که چندان سودمند نیستند. به یادداشته باشید قند و شکر، نوع باکتریهای حاکم درکولون را تغییر می دهند و خطر ابتلا به سرطان کولون و مقعد را بیشتر می کند.

برای محافظت از کبد خود چه بخوریم ؟

انواع میوه جات ، سبزیجات ( به خصوص کاهو ، خیار ، هویج ) ، روغن زیتون ، انار و شاه توت از جمله غذاهای مفید برای کبد هستند.
خاکشیر ، نان جو ، نوشیدن آب ، سالاد فصل ، روغن زیتون ، برگه هلو و زرد آلو ، کاسنی از دیگر مواد غذایی مفید برای داشتن کبدی سالم هستند.
سرخ کردنی ها ، پرخوری ، غذاهای چرب و پرحجم ، نوشابه ، نمک زیاد ، فلفل و ادویه جات تند به مقدار زیاد ، فست فودها و نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از آن ، تنبلی و عدم فعالیت فیزیکی و سریع غذا خوردن از عواملی هستند که برای کبد مضرند.
با تغذیه صحیح و مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت در واقع سالم بودن کبد مساوی با سلامتی جسم و روح است .

درمان طبی کبد چرب :

در طب نوين درمان اختصاصي براي کبد چرب وجود ندارد، ولي شما با کنترل بيماري هاي زمينه اي از قبيل کاهش وزن، چربي هاي خون، ديابت و يا قطع نمودن داروهاي مسبب (قطعا با نظر پزشک معالج نه به طورخودسرانه) مي توانيد از پيشرفت اين بيماري جلوگيري نماييد.

پيشگيري  کبد چرب در طب سنتي :

در طب سنتي با استفاده از خواص بعضي گياهان و عصاره گيري از انها ميتوان تركيباتي بدست آورد كه بوسيله آنها براحتي و با موفقيت كامل كبد چرب درمان ميشود، در ذيل به يكي از نسخه هاي مجرب و آزموده شده كه به راحتي كبد چرب را درمان نموده اشاره ميكنيم.
افشره پاكسازي كبد پارسي طب :(افشره هفت گياه)
در تهیه این عصاره گیاهانی بکار رفته که همگی در دفع مواد زائد از خون و کبد نقش بسزایی دارند. همچنین با توجه به اینکه این دارو از لطافت زیادی برخوردار است قابلیت جذب شدن و نفوذ به اعماق مویرگهای بدن را دارد ، بر این اساس درمان بیماریهایی به شرح ذیل با استفاده از این دارو به سادگی انجام پذیر است: غلظت خون ، چربی خون ، ، خواب رفتن اعضای بدن و ضعف کبد. و همچنین چون این دارو توانایی سم زدایی و چربی زدایی بالایی دارد درمان بسیار قابل توجهی برای انواع بیماریهای کبدی است و مخصوصا کبد چرب را به سهولت درمان مینماید.
ضمنا این عصاره سرشار از ویتامینه C، B،A میباشد و برای درمان بیماریهای صفراوی از قبیل کبودی رنگ چهره و لبها ، احساس گرمای زیاد بدن ، صفرا مزاجی و یرقان بسیار موثر میباشد

همچنين مصرف اين عصاره ميتواند از بروز كبد چرب پيشگيري كند

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *