معماری
خانه / درمان دیابت / مضرات شکر را بدانید!!!
ضرر شکر
ضرر شکر

مضرات شکر را بدانید!!!

مضرات شکر را بدانید!!!

زیان های قند و شکر سفید

نبات چنانچه با بادرنجبویه یا چای سبز نوشیده شود، یکی از آشامیدنی های شیرین در ساعات روز است و خاصیت ضد سرطانی چای سبز بسیار قابل توجه است.

قبل از این که به این سؤال پاسخ بدهیم، بهتر است بدانیم که شکر سفید یک ماده مصنوعی و ساخته دست بشر است. در اصل در کارخانه های شکرسازی، قند طبیعی، نیشکر و چغندر قند کاملا تصفیه می شود. تصفیه شدن به معنی عاری شدن از میکروب نیست، بلکه به معنی خارج ساختن املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی آن است؛ یعنی این که شکر چیزی ندارد و فقط یک ماده غلیظ شده مصنوعی که مواد شیمیایی عوامل تصفیه را به همراه دارد است. اما چرا شکر مضر است؟ شاید بتوان گفت چون باعث پوسیدگی دندان می شود و در آن تخریب استحکام استخوانی و از دست دادن دندان ها را به علت پوسیدگی دندان ها مشاهده می کنیم. ماده شیمیایی سفیدکننده قند و شکر در بدن وقتی وارد سیستم گردش خون و لنف می شود ابتدا به سراغ دندان ها و استخوانها می رود و کلسیم آن را جذب و سپس از طریق سیستم دفع خارج می شود و سپس به سراغ کلسیم اعصاب، عضلات و سلول های مغزی رفته کلسیم آن را جذب و به خارج می راند.عده از متخصصان نظرشان حتی این است که شکر می تواند سندرم پیش قاعدگی را ایجاد کند و باعث علایم اضطراب و ترس در خانمهای حساس شود. یکی از مهمترین عوارض مصرف شکر، افزایش وزن است؛ چراکه این ماده میتواند باعث افزایش ذخیره کربوهیدرات و چربی در بدنشود. در عین حال، مصرف بالای شکر با افزایش سطح هورمون انسولینمنجر به سخت شدن دریجه های قلب و تصلب شرائین نیز می شود. آنقدر این ماده، خطرناک ذکر شده که انستیتو سرطان آمریکا نیز تأکید کرده است، مصرف قندهای تصفیه شده و شکر باید محدود شود. حکایت قند نیز چون شکر تأسف برانگیز و خطرناک است و تمام مضرات شکر را در مورد قندهای تصفیه شده نیز میتوان تکرار کرد.

مضرات شکر و قند

1_ سركوب سیستم ایمنی بدن.
2_ بر هم زدن تعادل املاح در بدن.
3_كاهش تمركز، بد خلقی و افزایش اضطراب.

4_ كاهش انعطاف پذیری و عملكرد بافتها.
5_ افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.
6_ سبب فقر مس و كروم میشود.

7_ تداخل در جذب كلسیم، منیزیم و پروتئینها.
8_ پیری زود رس.
9_ پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.

10_ افزایش چاقی، كلسترول خون و فشار سیستولیك قلب.
11_ كاهش ویتامین E در خون.
12_ كاهش هورمون رشد.

13- كاهش توانایی عملكرد آنزیمها.
14- كاهش ظرفیت یاد گیری – كاهش عملكرد حافظه.
15- بر هم زدن تعادل هورمونها.

16- نقش در ابتلا به بیماری دیابت.
17- سرگیجه و خواب آلودگی.
18- شكر یك ماده اعتیاد آور است.

19- كاهش پایداری عاطفی.
20- میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد.
21- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.

22- افزایش بیماریهای قلبی – عروقی.
23- سردرد و میگرن.
24- افزایش هورمون استروژن در مردها.

25- افسردگی.
26- میتواند مانند الكل ایجاد مسمومیت كند.
27- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.

28- میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ كلیه كند.
29- میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد كند.
30- میتواند به ساختار DNA آسیب وارد سازد.

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *