معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / معالجه و درمان برص چگونه است..؟؟
برص
برص

معالجه و درمان برص چگونه است..؟؟

معالجه و درمان برص چگونه است..؟؟

درمان برص

گوگرد زرد و گوگرد سفید را به نسبت مساوی کوبیده در روغن زیتون و سرکه حل کرده بما لند.

درمان از نظر محمد زکریای رازی

مازریون، بورق، خربق سیاه، فلفل، از هر کدام ۵ گرم همه را نرم کوبیده در سرکه حل کرده به پزند، پس از پخته شدن زراریح و زاج و براده آهن، بوره سرخ، کف دریا، از هر کدام ۲/۵ گرم، زراریح ۵ عدد اضافه کنند محلول را خوب به هم سرشته تا معجون گردد.

اول بایستی موضعبرص را با نطرون به شویند و سپس از ادویه فوق به صورت ضماد استفاده نمایند. این فرمول باعث زخم شدن محل برص شده که لازمه این کار است برای بهبودی اینگونه زخم ها چنانچه گفته شد از داروهای ترمیم کننده زخم استفاده می شود.

درمان از قول جوان کوردو

«شاه تره، غازیاقی، گاوزبان، تخم ترشک، افسنطین، کشمش، جو از هر کدام ۲۵ گرم، بادرنجویه و غافث از هرکدام ۱۵ گرم، ریشه خطمی، بادیان و ریشه شیرین بیان از هر کدام ۲۰ گرم، تخم خرفه، تخم کاهو، تخم کاسنی، گشنیز، سنا، افتیون، بسفایج، از هرکدام ۵ گرم همه را جوشانده صاف نموده روزی ۳ استکان از آن محلول میل نمایند.

یا روزی ۱۰ گرم از همه را جوشانده صبح و عصر میل نمایند. سپس از هر سه هلیله ۱۵ گرم، غاریقون ۵گرم، ریوند ۵ گرم، اذخرمکی و زنجبیل از هر یک ۵ گرم، داروهای اخیر را نرم کوبیده، روزی سه قاشق چایخوری کفلمه نمایند. در مدتی که بیمار مشغول معالجه و درمان است بایستی روزانه روغن تخم شلغم را تهیه کرده به محل برص بمالند.

نسخه1:

وج ۵ گرم

زراوند ۵ گرم

دارفلفل ۵ گرم

کندر ۵ گرم

پوست هليله زر د ۵ گرم

حب الغار ۵ گرم

مصطکی ۱۰ گرم

نرم کوبيده در ۲۵۰ گرم عسل ریخته روزی ۳ قاشق مرباخوری میل نمایند.

نسخه2:

این نسخه برای همه بیماری های رطوبتی و برای صاحبان فلج،برص و لکه های قهوه ایپوست نافع است.

فلفل ۵ گرم

جوزهندی ۵ گرم

میخک ۵ گرم

تخم نيلوفر ۵ گرم

سليخه ۵ گرم

تربد ۵ گرم سعال ۵ گرم

شکر سرخ ۲۵ گرم

برنگ کابلی ۵ گرم

همه را نرم کوبیده در ۲۵۰ گرم عسل ریخته روزی سه قاشق مرباخوری میل نمایند.

همچنین ببینید

جلوگیری از عرق

جلوگیری از عرق بدن در طب سنتی!!

جلوگیری از عرق بدن در طب سنتی!! جلوگیری از عرق تعریف عرق را می توان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *