معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / مقایسهٔ اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند
مقایسهٔ اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند
مقایسهٔ اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند

مقایسهٔ اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند

مقایسهٔ اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند

بین هویج و مواد قندی و شیرینی ها کدام برای دیابت بیشتر مضراست ؟

طی سال های متمادی کارشناسان تغذیه براین باورند که هیدرات های کربن ساده مانند شکر از پر ضررترین مواد برای بیماری قند اند. و برای بالا بردن قند خون متهم ردیف اول محسوب می شوند و هیدرات های کربن پیچیده مانند میوه ها و حبوبات و دانه های غلارت و گیاهانی نظیر سیب زمینی و هویج که قند آنها به تدریج و آهستهآزاد شده و جذب می شود کمتر ضرر دارند و یا حتی مفیداند. اما بیشترین و سریع ترینروند افزایش قند خون پس از خوردن بستنی و انواع مواد قندی و شیرینی ها است. و نتیجه گرفته می شود که در رژیم غذایی بیماران مبتلا به دیابت باید از خوراکی هایی استفاده شود که دارای ضریب شیرینی (Gly) cemic indexپایین تری اند.

چه مواد خوراکی برای بیماران دیابتی مفید است؟

مصرف هویج زرد(زردک)،

سیب زمینی ترشی،

کالجوش،

خورش بامیه

جوانه های ماش

انواع دیگر جوانه ها برای دیابتی ها بسیار مفید و درمان بخش هستند.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *