معماری
خانه / درمان دیابت / مقایسه اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند!!
هویج و مرض قند
هویج و مرض قند

مقایسه اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند!!

مقایسه اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند

بین هویج و مواد قندی و شیرینی ها کدام برای بیماری قند بیشتر مضر است ؟ طی سالهای متمادی کارشناسان تغذیه فکر می کردند که هیدرات های کربن ساده مانند شکر از پر ضررترین مواد برای بیماری قند اند. و برای بالا بردن قند خون متهم ردیف اول محسوب می شوند و در مقابل تصور می کردند که هیدراتهای کربن پیچیده مانند میوهها و حبوبات و دانه های غلات و گیاهانی نظیر سیبزمینی و هویج که قند آنها به تدریج و اهسته ازاد شده و جذب می شود کمتر ضرر دارند و یا حتی مفیداند. ولی در سال های آخر دهه ۷۰ و اوائل ۱۹۸۰ که عدهای از دانشمندان از جمله دکتر فیلیسی کارپو از دانشگاه کالیفرنیا در ساندیگو و دکتر داوید جنکینس” از دانشگاه تورنتو مقدار قند خون عدهای از بیماران را پس از خوردن انواع مختلفه مواد خوراکی اندازه گیری کردند، با کمک

تعجب و انتظار مشاهده کردند که بیشترین و سریعترین روند افزایش قند خون پس ازخوردن بستنی و انواع مواد قندی و شیرینی ها نیست بلکه پس از خوردن هویج وسیب زمینی و فرآوردههای غلات ایجاد میشود. با این آزمایش ها نظریه توصیه خوردن هیدرات های کربن پیچیده برای بیماران قندی اعتبار خود را از دست داد و نتیجه گرفتهمی شود که در رژیم غذای بیماران مبتلا به بیماری قند باید از خوراکی هائی استفاده شود که دارای ضریب شیرینی پایین تر دارند.

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *