معماری
خانه / بیماری و عوامل ایجاد کننده / مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!
مواد خوراکی ضد ایدز
مواد خوراکی ضد ایدز

مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!

مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!

 میوه ها و سبزیهای که ممکن است با ویروس HIV مبارزه کنند

در لوله های آزمایشگاهی مشاهده شده است که دو مادهٔ موجود در مواد غذای،ویتامینC و گلوتاتیون ” گسترش ویروس HIV را کند کردهاند، این دو مادهٔ مهم که ازضداکسیدکننده های قوی هستند به مقدار زیاد در میوهها و سبزی ها وجود دارند، یا آزمایش بسیار جالب توسط دکتر آلتون میستر در دانشکده پزشکی دانشگاه کورنل نشان داده است که مادهٔ گلوتاتیون از گسترش و پیشرفت ویروس ایدز ۹۰ درصد جلوگیری کرده است. دکتر میستر سلولهای بدن انسان را در آزمایشگاه تحریای کرده تا باعث تولید ویروس شود و پس از آن همین که مادهٔ گلوتاتیون به آن اضافه کرده است تکثیر ویروس ایدز محسوساً کند شده و وقتی بیشتر گلوتاتیون اضافه شده اثرش بیشتر بوده است. دکتر میستر میگوید که مقدار گلوتاتیون در بدن بیماران مبتلا به ایدز خیلی کم است و کمبود گلوتاتیون در گسترش و توسعه ایدز عامل مؤثری است. گلوتاتیون مادهٔ شیمیائی است که به مقدار قابل ملاحظه در میوهها و سبزیها از جمله در هندوانه، آووکادو، مارچوبه و در درجه بعد در گریپ فروت، پرتقال، توت فرنگی، هلو تازه، بامیه، سیب زمینی، کدو، گل کلم، کلم بروکلی و گوجه فرنگی خام وجود دارد. کوبیدن و چرخ کردن مواد غذائی و همچنین میوهها و سبزی های پخته شده و عصارهٔ آنها باعث از دست دادن مقدار زیادی گلوتاتیوناست و بهتر است خام خورده شوند.

محرک های احتمالی آن

تا حال شواهد علمی قابل اعتماد و قطعی دربارهٔ این که ویروس بیماری ایدز یعنی HIV” را بتوان در انسان از طریق خوردن برخی مواد غذائی کند و یا متوقف کرد مطرح نشدهاست. ولی برخی مشاهدات تجربی آزمایشگاهی ارزش توجه و بررسی دارند. همچنینبرخی مواد غذای و مواد شیمیائی موجود در مواد مغذی که در افزایش فعالیت سیستم دفاع طبیعی بدن مؤثرند ممکن است در این وادی کمالی کرده و موجب شوند که برای کنترل بعضی بیماریها و عفونتهای مربوط به ضعف عمومی سیستم دفاع طبیعی بدن که ناشی از ایدز باشند اثر کنند.

همچنین ببینید

همه چیز درباره شوک آنافیلاکسی

همه چیز درباره شوک آنافیلاکسی

همه چیز درباره شوک آنافیلاکسی شوک  آنافیلاکسی این بیماری بسیار خطرناک است و به مراقبت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *