معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / مواد غذایی دارای والیوم دارویی خواب آور طبیعی!!
والیوم چیست؟
والیوم چیست؟

مواد غذایی دارای والیوم دارویی خواب آور طبیعی!!

مواد غذایی دارای والیوم دارویی خواب آورطبیعی!! 

ممکن است فکر کنید آرام بخش معروف والیوم از اکتشافات قرن بیستم است، خیر، اشتباه نکنید والیوم از داروهای طبیعی ثبت شده در دفتر طبیعت است. ظاهراً انسان ها و جانوران طی میلیونها قرن ضمن مواد خوراکی که مصرف می کردند و الیوم طبیعی میخوردند و دانشمندان آلمانی در بررسیهائی که در مورد ساختمان نسوج مغز انسانها که قبل از سال ۱۹۴۰ میلادی فوت شده بودند نمودهاند به این راز شگفتانگیز پی بردهاند. والیوم تا قبل از سال ۱۹۶۰ در بازار عرضه نشده بود و بدون تردید در دوران قبل از عرضه و الیوم مصنوعی به بازار، در ترکیب نسوج مغز انسانها آثاری از وجود ترکیبهای شیمیائی بنزودیازپاین ها “مشاهده شده است.co611

بنزودیازپاین ها ترکیباتی هستند که در تغییر حالت انسان اثر می گذارند و والیوم اولین مثال از این ترکیبات است. چندین سال پس از آن طول کشید تا کمپانی داروسازی هوفمن لاروش ” به تولیدمصنوعی و الیوم و عرضهٔ گستردهٔ آن به بازار اقدام نمود. به علاوه دانشمندان دیگری ازجمله دکتر اولریش کلوتز و الیزابت انسلد” در مؤسسه فارماکولوژی کلینیکی فیشربوش” در اشتوتگارت موفق شدند ترکیبهای آرام بخش از مغزهای جانوران وحشی واهلی مانند سگ و گربه و آهو و گاو و مرغ و خروس و همچنین از تخم مرغ و شیرگاو وخون اشخاصی که هیچوقت از دارو استفاده نکرده بودند جدا نمایند. چطور و به چهترتیبی این ترکیبات آرام بخش به نسوج مغز انسان و جانوران راه یافته است، رازی است شگفت.

شاید یا جواب به این سؤال این باشد که این ترکیبات در گیاهان و مواد خوراکی که جانوران و انسان ها می خورند وجود دارد و از این راه وارد بدن شده و مقدار بسیار جزئی آن به نسوج مغز راه یافته است. به این دلیل دانشمندان در صدد برآمدند تحقیقاتی در مورد مواد غذائی که دارای ترکیبات بنزودیازپاین هستند انجام دهند.

در این بررسی ها نشان داده شده که در سیب زمینی، عدس، سویای زرد، برنج، ذرت، قارچ های خوراکی و گیلاس این ترکیبات به مقدار جزئی وجود دارد. نظر دکتر کلوتز این است که مواد غذائی دارای مواد آرامبخش ممکن است به عنوان پیام آوران مغزی ” و انتقال دهندگان عصبی و یا تبدیل کنندهٔ فعالیت انتقال دهندگان عصبی به کار روند. ولی قابل ذکر است و باید توجه شود که چون مقدار ترکیبات شیمیائی آرام بخش موجود در مواد خوراکی بسیار جزئی است، در هر بار خوردن یایک ماده خوراکی اثر آرام بخش آن نمی تواند محسوس باشد.

برای مثال طبق محاسبه ای که دکتر کلوتز کرده برای این که اثر آرام بخش معادل تأثیر ۵-۱۰ میلی گرم والیوم از خوردن سیب زمینی به دست آید لازم خواهد بود که دریای وعده در حدود ۱۲۰ کیلوگرم سیب زمینی خورده شود و با این حساب ظاهراً نمی توان برای مواد خوراکی ازاین ترکیبات شیمیائی به این مقدار جزئی در گیاهان خوراکی چیست؟ رازی است که هنوز دانش تغذیه به آن پی نبرده است.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *