معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / موثرترین گیاهان دارویی در درمان برودت و سردی معده
برودت سردی معده
برودت سردی معده

موثرترین گیاهان دارویی در درمان برودت و سردی معده

موثرترین گیاهان دارویی در درمان برودت و سردی معده 

 

 علل بیماری برودت  سردی معده  :

 

گاهی در اثر نوشیدن بیش از حد آب خنک و سرد یا مایعات یا بستنی یا هندوانه یا دوغ سرد و امثال اینها معده سرد می شود. پایه های داخلی منجمد و بستهخواهد شد. دستگاه گوارش، همچنین ترشحات غدد و اطراف معده سرد شده و دیگر نمی تواند مأموریت خود را درست انجام دهد، لذا شخص، مبتلا به دل درد سخت می شود. گاهی ممکن است خود به خود خیالات مختلف او را احاطه کند، مثلاً گمان می کند آپاندیس و امثال این ها است، در صورتی که فقط سردی و برودت معده می باشد

3023859_659

 درمان گیاهی برودت و سردی معده:

  • برای درمان آن هلیله ی سیاه، آمله ی مقشر زنجبیل، سیاه دانه، هل قراب، زنیان، زیره  سبز، بسپایج و جنبطیانای رومی از هر کدام ۱۰ گرم را مخلوط و نرم بسایید. با کمی عسل به صورت خمیر سفتی دراورده و قرص هایی به اندازه  فندق درست کنید. صبح، ظهر و شب، هر مرتبه یک عدد از آن را در دهان قرار دهید و با آب بخورید.
  •  هر روز صبح، نان با پنیر و نعناع و ترخون تازه بخورید.
  •  هر روز صبح نان با پنیر و خرما بخورید.
  • قاریقون، افتیمون، آمله ی مقشر و نبات مصری را به طور مساوی مخلوط کنید و نرم بسایید. هر صبحناشتا یک قاشق شربت خوری از آن را در دهان بریزید با آب میل کنید
  • ریشه ی جعفری تازه را مثل کله کاهو پوست کنده و بخورید.
  •  هر روز آویشن شیرازی، مرزنجوش و مریم نخودی از هر کدام ۵ گرم را مخلوط و دم کنید. آب آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید.
  •  هر روز ۵ مثقال گز خونساری را در آب گرم حل کنید و میل فرمایید.
  •  یک قاشق چای خوری جوش شیرین را در نیم فنجان آب سرد حل کنید و بنوشید.
  •  سنبل الطیب و بسبایج از هر کدام نیم مثقالی بجوشانید. آب آن را صاف و با عسل شیرین کنید و بنوشید.
  •  زنیان، زیره  سبز و بادیان از هر کدام ۴ مثقال را با ۱۵۰ گرم نبات ساییده، مانند قائوت روزی یک قاشق غذاخوری میل کنید.
  •  قدری گز خونساری، شکر قرمز، گز علفی و ترنجبین را مخلوط و شیاف درست کنید و از عقب به خود برگیرید.
  •  شکم را با روغن کرچک، چرب کنید و حوله ای داغ روی ان ببندید یا کیسه ی اب گرم بگذارید.
  •  نبات را در آتش نیم سوز کنید و بسایید و در گلاب مخلوط و با کمی آب بخورید.
  •  ھفتادو پنج گرم شیره  انگور رابا آب حل کنید و  بخورید
  • قی کنید و بعد از قی کردن یک استکان آب جوش با نبات بخورید.
  •  یک مثقال افتیمون را بجوشانید و آب آن را با نبات بخورید.
  •  گل بابونه، گل بومادران، بادرنجبویه، مرزنجوش و مریم نخودی از هر کدام ۵ گرم را مانند چای دم کنید و به مدت سه روز و هر روز دوبار از آن را میل کنید.
  •  سیاهدانه، شنبلیله، کنجد و زیره  سبز را روی نان بپاشید و بپزید و بخورید. (هفت روز این کار راتکرار کنید.)
  • هلیله ی سیاه کوبیده را از شبی ۱ عدد بخورید وهر شب یک عدد اضافه کنید تا به ۴۰ عدد برسد و دوباره برعکس، تا به یک عدد برسد.
  • یک مرغ بومی سیاه و پیر را بکشید و احشاء داخلی آن را خالی کنید و بشویید. زیره  سیاه ۲۰ گرم، میخک، هل، ریشه ی جوز از هر کدام ۵ گرم، آلو، مغز گردو، مغز پسته، مغز بادام، مغز فندق از هر کدام ۵۰ گرم و یک فنجان برنج داخل آن بریزید تا پر شود و درب شکم را با سوزن و نخ بدوزید. و خوب بپزید و گوشت و آب آن را در طول سه روز بخورید.
  •  بادیان، زنیان، مغز گردو، نبات لاهور از هر کدام ۴ مثقال مخلوط و نرم بسایید و روزی یک قاشق غذاخوری صبح ها ناشتا بخورید.
  •  سه نخود زعفران، ۲ مثقال فرنجمشک، ۲ مثقال تخم ریحان کوهی، ۱۰۰ گرم گلاب و ۱۰۰گرم عرق بید تهیه کرده و همه را مخلوط و نرم بسایید. ۱۰۰ گرم عسل را به آن اضافه کنید بعد گلاب و عرق بیدمشک را با آن مخلوط کنید. هر روز صبح، ظهر و شب ۲ قاشق غذاخوری از آن را بخورید.
  •  ۴۰ روز، هر روز صبح ناشتا یک قاشق شربت خوری عسل بخورید.
  •  بسفایج و هل قراب از هر کدام ۱ مثقال بجوشانید. آب آن را صاف و شیرین سازید و صبح قبل از صرف صبحانه بنوشید.
  •  جنطیانای رومی و بسبایج از هر کدام ۱ مثقال بجوشانید، اب ان را صاف و با عسل شیرین کنید و بنوشید.

همچنین ببینید

خشک کردن خون بواسیر

خشک کردن خون بواسیر

خشک کردن خون بواسیر برای خشک کردن خون بواسیر ریشه  کبر، خیار دشتی، تخم حنظل، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *