معماری
میگو پلو
میگو پلو

میگو پلو

میگو پلو

موادّ لازم

مواد لازم برای تهیه«میگو پلو» به شرح زیر است:

میگوی دریایی ۱ کیلوگرم

 ادویه  مخصوص ماهی به مقدار لازم 

پیاز درشت  ۱ عد د

نمک به مقدار لازم

سیر ۳ تا 4 حبه متوسط

زیتون سیاه و سبز از هر کدام 500 گرم

مغز گردوی آسیاب شده50 گرم

برنج ایرانی مرغوب  4 پیمانه 

روغن زيتون يا روغن مايع 5 تا 6قاشق غذا خوری 

طرز تهیه

ابتدا میگو را مثل خوراک میگو آماده کرده و در کناری بگذارید، سپس برنج را که از فبل به مدت ۲ تا ۳ ساعت با آب نمک خیس کردهاید روی اجاق قرار دهید تا آماده ی آبکش کردن شود. بعد از آبکش کردن برنج، سیب زمینی ها را ورقه ورقه کرده و با چند قاشق روغن مایع در ته ظرف بچینید و سپس کمی برنج را روی سیب زمینی ها بریزید. پس از آن، مقداری از میگوهای آماده شده را روی برنج بریزید و به همین ترتیب یک در میان برنج و میگو را اضافه کرده و برنج را دم بگذارید تا آماده شود. بعد از دم کشیدن برنج، چند قاشقغذاخوری روغن زیتون روی برنج ریخته و به آرامی آن را هم بزنید تا برنج و میگو با هم مخلوط شود. آنگاه غذا را در دیس کشیده و با ته دیگ و زیتون و جعفری و لیموترش تازه آن را تزیین و سپس میل نمایید.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *