معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / نسخه دیگری برای شربت مرزه
نسخه دیگری برای شربت مرزه
نسخه دیگری برای شربت مرزه

نسخه دیگری برای شربت مرزه

                   نسخه دیگری برای شربت مرزه  

طرز تهیه شربت مرزه

مرزه، نانخواه، زنجبیل، گل سرخ، گشنیز خشک – از هر یک ۱۰۰ گرم – مویز درشت گوشتی که دانهٔ آن را خارج کرده باشند ۱۰۰ عدد – مجموع را در ۷/۵ لیتر آب بجوشانند تا ۲/۵ لیتر بماند سپس آن را صاف کرده و با ۲/۵ کیلو عسل خوب مخلوط کرده و قوام آورند مقدار مصرف هر شب ۵۰CC است.

gingersyrup1

 

همچنین ببینید

زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل خواص طبی زوفا( Hyssop) گرم و خشک سرفه و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *