معماری
خانه / بیماری و عوامل ایجاد کننده / نقش منگنز” و آناناس در استحکام استخوان ها!!
منگنز
منگنز

نقش منگنز” و آناناس در استحکام استخوان ها!!

نقش منگنز و آناناس در استحکام استخوا ن ها!!

دکتر جان فریلند گریوس ” استاد تغذیه در دانشگاه تگزاس در اوستین توصیهمی کند برای استحکام استخوانها سعی کنید از آب آناناس و همچنین از مواد غذائی سرشار از ماده معدنی منگنز بیشتر استفاده کنید. منگنز مانند بورون در سوخت و ساز و جذب کلسیم در بدن برای استحکام استخوانها نقش دارد. حیواناتی که در جیرهٔ غذائی آنها کمبود منگنز باشد دچار پوکی استخوان می شوند و این موضوع در مورد انسان نیز صادق است. دکتر فریلند در آزمایشی مشاهده کرده است که مقدار منگنز خون زنان مبتلا به پوکی استخوان در مقایسه با زنان سالم که پوکی استخوان ندارند، ۱/۳ کمتر است. بعلاوه وقتی که منگنز به زنان مبتلا به بیماری پوکی استخوان داده می شود، بدن آنها کلسیم را بیشتر و سریعتر جذب می کند.

میوه آناناس سرشار از منگنز است و معمولاً هروقت لازم باشد که بیماری، منگنز بیشتر مصرف کند به او توصیه می شود که از میوه اناناس و یا از عصاره اناناس استفاده کند. دکتر فریلند می گوید که منگنز، آناناس یا آب آناناس خیلی خوب و زود جذب می شود.

سایر مواد غذای سرشار از منگنز عبارتند از جودوسر، مغزهای گیاهی، دانه های غلات، حبوبات، گندم، اسفناج، چای، موز، چغندر و سبزی های برگی.

همچنین ببینید

تاول پا از کفش زدگی

چطور تاول پا از کفش زدگی را بهبود دهیم؟

چطور تاول پا از کفش زدگی را بهبود دهیم؟ تاول پا از کفش زدگی معمولا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *