معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / نقش موادغذای تند در کنترل برخی ناراحتی ها
نقش مواد غذایی تند در کنترل برخی ناراحتی ها
نقش مواد غذایی تند در کنترل برخی ناراحتی ها

نقش موادغذای تند در کنترل برخی ناراحتی ها

نقش موادغذای تند در کنترل برخی ناراحتی ها

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت خام، پخته شده، خشک یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی، مصرف میشود.

08cb318d11c876fbfe6adbe83cfdd56a-2

غذاهای تند و ادویه های تند بدون تردید از بهترین خلط آور هایند. دکتر زیمنت می گوید تعجب آور نیست که در روزگاران کهن برای درمان بیماریهای ریوی و تنفسی مواد غذائی تند نظیر سیر و خردل و فلفل قرمز تند تجویز میکردند. اگر چه مواد شیمیائی فعال و مؤثر موجود در مواد غذائی تند با مکانیسم های مختلفی تأثیر می کنند ولی دکتر زیمنت فکر می کند مهمترین اثر آنها تحریای ترشح مایعات در مجاری تنفسی است که موجب رقیق شدن اخلاط و تسهیل خروج آنها از طریق بینی و یا سرفه می شود. همانطور که مواد تند در دهان و گلو و معده تأثیر میگذارد، پس از تماس با گیرنده های اعصاب نیز موجب ارسال پیام به مغز می شود که آنهم به نوبهٔ خود عصب و اگوس را که کنترل کنندهٔ غدد مولد ترشحات در جدار داخلی مجاری هواست، فعال می نماید.

با تحریک این غده ها بلافاصله مایعاتی ترشح می شود که به صورت اشک چشم و آب بینی خارج می شوند. و معمولاً همه اشخاص در موقع کوبیدن فلفل در هاون و یا خوردن غذای تند هندی یا مکزیکی و یاسوشی ژاپنی این آثار و عکس العمل هارا احساس و آزمایش کرده اند. حال تجسم کنید که با خوردن غذای تند و تیز، نظیر چنین ترشحاتی در داخل شاخه های برونش های ریه نیز ایجاد شده و موجب باز کردن گرفتگی های حاصل از کونژسیون و شستن سینوس ها و شل کردن اخلاط غلیظ و نهایتاً خارج کردن آنها می شود.

دکتر زیمنت معمولاً در هر شرایطی که ترشحات در داخل مجاری هواغلیظ تر از نرمال شده باشد، نظیر شرایط التهاب سینوس ها و تجمع مایعات در اثر سرماخوردگی و آسم و تب یونجه و برونشیت های مزمن، خوردن غذاهای تند را تجویز می نماید. و او تأکیدمی کند اشخاصی که از بیماری های برونشیت مزمن و انسداد مجاری ریوی رنج می برند مرتباً و حداقل ۳ بار در هفته از غذاهای تند استفاده نمایند. دکتر زیمنت می گوید بیماران او که این روش را عمل کردهاند خیلی راحتتر و آسان تر نفس می کشند و احتیاج به درمان با داروهای شیمیائی کمتری دارند. و در ازمایش های مشاهده کرده است اشخاصی که معمولاً از غذاهای تند و ادویه های تند استفاده می کنند حتی اگر سیگار می کشند، خیلی کمتر به بیماری برونشیت مزمن و انسداد مجاری ریوی مبتلا می شوند. توجه شود که استعمال سیگار اولین و مهمترین علت مبتلا شدن به بیماریبرونشیت مزمن و انسداد مجاری ریوی است.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *