معماری
خانه / درمان دیابت / نقش پیاز در کنترل بیماری قند!!
پیاز و مرض قند
پیاز و مرض قند

نقش پیاز در کنترل بیماری قند!!

نقش پیاز در کنترل بیماری قند!!

توصیه میشود که برای پیشگیری و کنترل بیماری قند از پیاز استفاده شود. پیاز یکی از قدیمیترین مواد خوراکی است که از نظر کنترل بیماری دیابت مورد توجه بوده است. تحقیقات جدید علمی نیز نشان میدهد که خوردن پیاز روی کاهش قند خون اثر می گذارد. برای مثال دانشمندان هندی دریای طرح تحقیقاتی به تعدادی داوطلب توصیه کردند که در رژیم غذائی خود از پیاز و از آب پیاز استفاده کنند(در مقادیر ۲۰۰-۲۵ گرم در روز) در این آزمایش نشان داده شده هر چه مقدار بیشتری پیاز خورده شود مقدار بیشتری قند خون کاهش مییابد و جالب این است فرقی نمی کند که پیاز مورد مصرف خام یا پخته باشد. محققان فکر می کنند که پیاز ممکن است از طریق تأثیر در سوختوساز گلوکز در کبد و یا افزایش ترشح انسولین و یا بالاخره افزایش اثر کیفی انسولین برای کاهش قند خونترکیبات شیمیای مؤثر برای کاهش قند خون در پیاز احتمالاً آلیل پروپیل سولفاید و آلیسین “اند. در حقیقت در اوایل سال ۱۹۲۳ میلادی دانشمندان به وجود مواد کاهش دهنده قند خون در پیاز پی بردند. و در دهه ۱۹۶۰ محققان ترکیبات شیمیایضد دیابت که اثر آنها شبیه اثر داروی مصنوعی شیمیای تولبوتامید یا اریناز” است از پیاز جدا کردند. این ترکیبات در کیفیت تأثیر و افزایش تولید و ترشح انسولین اثر دارند. در آزمایش ها نشان داده شده است که مصرف عصارهٔ پیاز در خرگوش های آزمایشگاهی،مشابه ۷۷ درصد دوز استاندارد داروی تولبوتامید برای کاهش قند خون اثر داشته است.

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *