معماری
خانه / درمان دیابت / نقش پیاز در کنترل دیابت
نقش پیاز در کنترل دیابت:
نقش پیاز در کنترل دیابت:

نقش پیاز در کنترل دیابت

نقش پیاز در کنترل دیابت

 توصیه می شود برای پیشگیری و مهار دیابت از پیاز استفاده شود. پیاز یکی از قدیمی ترین مواد خوراکی است که از نظر کنترل بیماری دیابت مورد توجه بوده است. پژوهش های جدید علمی نیز نشان می دهد که خوردن پیاز بر کاهش قند خون اثر می گذارد. برای مثال دانشمندان هندی در یک طرح تحقیقاتی به تعدادی داوطلب توصیه کردند که در رژیم غذایی خود از پیاز و از آب پیاز استفاده کنند (در مقادیر ۲۰۰-250 گرم در روز) در این آزمایش نشان داده شده هرچه مقدار بیشتری پیاز خورده شودمقدار بیشتری قند خون کاهشی می یابد و جالب این است فرقی نمی کند که پیاز موردمصرف خام یا پخته باشد. محققان فکر می کنند که پیاز ممکن است از طریق تأثیردر سوخت و ساز گلوکز در کبد و یا افزایش ترشح انسولین و یا بالاخره افزایش اثر کیفی انسولین برای کاهش قند خون مؤثر باشد…

ترکیبات شیمیایی مؤثر برای کاهش قند خون در پیاز همانطور که قبلاً اشارهنمودیم، احتمالاً آلیل پروپیل سولفایدا و آلیسین اند. در حقیقت در اوایل سال ۱۹۲۳ میلادی دانشمندان به وجود مواد کاهش دهندهٔ قند خون در پیازپی بردند. و در دهه ۱۹۶۰ پژوهشگران، ترکیبات شیمیایی ضد دیابت که اثر آنها شبیه اثر داروی مصنوعی شیمایی تولبونامید” یا اریناز است از پیاز جدا کردند. این ترکیبات در کیفیت تأثیر و افزایش تولید و ترشح انسولین اثر دارند. در آزمایش ها نشان داده شده است که مصرف عصارهٔ پیاز در خرگوش های آزمایشگاهی، مشابه ۷۷ درصد دوز استاندارد داروی تولبوتامید برای کاهش قند خون اثر داشته است.

همچنین ببینید

تغذیه بیماران دیابتی

باید ها و نباید های تغذیه بیماران دیابتی!!

باید ها و نباید های تغذیه بیماران دیابتی!! خوراک بیماران دیابت تمام غذاهای سنتی ایرانی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *