معماری
خانه / درمان دیابت / نقش گوشت ماهی برای درمان بیماری دیابت
نقش گوشت ماهی برای درمان بیماری دیابت
نقش گوشت ماهی برای درمان بیماری دیابت

نقش گوشت ماهی برای درمان بیماری دیابت

نقش گوشت ماهی برای درمان بیماری دیابت

طبق بررسی محققان هلندی در سازمان ملی حمایت محیط زیست وبهداشت عمومی ،با خوردن ماهی ممکن است احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع 2 ؛ 50/ تقلیل یابد. در این تحقیق ۱۷۵ نفر مرد وزن سالم سالمند که دقیقاً مورد معاینه پزشکی قرار داشته و از نظر بیماری دیابت و عدم تحمل قند کاملاً سالم بودند مورد مطالعه قرار گردید که بین آنها افراد متعددی دچار ناراحتی عدم تحمل قند شده اند.

در بین این عده فقط ۲۵ درصد از مردان و زنانی که در این مدت ۴سال، غذای آن ها را بیشتر ماهی تشکیل می داده است مبتلا به عدم تحمل قند شده اند درحالی که ۴۵ درصد افرادی که معمولاً ماهی نمی خورند دچار ناراحتی عدم تحمل قند شدند. از این آزمایش نتیجه گرفته می شود اشخاصی که در رژیم غذایی آنها ماهی جای دارد تا حدود ۵۰ درصد کمتر از آن هایی که ماهی نمی خورند احتمال مبتلا شدن به ناراحتی عدم تحمل قند دارند.

پیام این پژوهش بالینی این است که در گوشت ماهی چیزی هست که این اثر شفابخش را دارد و محققان حدس می زنند شاید اسید چرب اومگا 3 که در چربی گوشت ماهی وجود دارد منشا این اثر مفید باشد. و این چربی توانایی بدن انسان را در جذاب قند خون افزایش می دهد و مانع بروز دیابت می شود. مقدار ماهی که لازم است خورده شود تا این اثر شفابخشی به وجود بیاید چندان زیاد نیست، توصیه این است که اگر در حدود ۴۰ – ۳۰ گرم در روز ماهی خورده شود برای این نتیجه

توجه: توصیه می شود که بیماران دیابتیک نباید از کپسول های روغن ماهی جز با تجویز پزشک استفاده نمایند زیرا آزمایش ها نشان داده است که روغن ماهی در نظم جلب قند خون بیماران دیابتیک مشکلی ایجاد کرده است.

78192827429932

 

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *