معماری
خانه / درمان دیابت / نقش گوشت ماهی در بیماری دیابت!!
گوشت و دیابت
گوشت و دیابت

نقش گوشت ماهی در بیماری دیابت!!

نقش گوشت ماهی در بیماری دیابت!!

طبق بررسی محققان هلندی در سازمان ملی حمایت محیط زیست و بهداشت عمومی، با خوردن ماهی ممکن است احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع دوم ۵۰ درصد تقلیل یابد. در این تحقیق ۱۷۵ نفر مرد وزن سالم سالمند که دقیقاً مورد معاینه پزشکی قرار داشته و از نظر بیماری دیابت و عدم تحمل قند کاملاً سالم بودند مورد مطالعه قرار گرفته اند. پس از ۴ سال که معاینه و بررسی وضع سلامتی آنها تکرارشد ملاحظه گردید که بین آنها افراد متعددی دچار ناراحتی عدم تحمل قند شدهاند. در بین این عده فقط ۲۵ درصد ازمردان و زنانی که در این مدت ۴ سال غذای آنها را بیشتر ماهی تشکیل میداده است مبتلا به عدم تحمل قند شدهاند در حالی که ۴۵ درصد افرادی که معمولاً ماهی نمیخورند دچار ناراحتی عدم تحمل قند شدند. از این آزمایش نتیجه گرفته می شود اشخاصی که در رژیم غذائی انها ماهی جای دارد تا حدود ۵۰ درصد کمتر از انهای که ماهی نمیخورند احتمال مبتلا شدن به ناراحتی عدم تحمل قند دارند. پیام این تحقیق این است که در گوشتماهی چیزی هست که این اثر شفابخش را دارد و محققان حدس میزنند شاید اسید چرب اومگا- ۳ که در چربی گوشت ماهی وجود دارد منشأ این اثر نیکو باشد و این چربی توانای بدن انسان را در جذب قند خون افزایش می دهد و مانع بروز بیماری قند می شود. مقدار ماهی که لازم است خورده شود تا این اثر شفابخشی به وجود بیاید چندان زیاد نیست، توصیه این است که اگر در حدود ۴۰ – ۳۰ گرم در روز ماهی خورده شود برای این نتیجه کافی باشد.

توجه: توصیه می شود که بیماران دیابتی نباید از کپسولهای روغن ماهی جز با تجویز پزشک استفاده نمایندزیرا آزمایش ها نشان داده است که روغن ماهی در نظم جذب قند خون بیماران دیابتیلی مشکل ایجاد کرده است.

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *