معماری
خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / نکات مهم در مصرف و نوشیدن دمنوش های گیاهی
دمنوش های گیاهی
دمنوش های گیاهی

نکات مهم در مصرف و نوشیدن دمنوش های گیاهی

نکات مهم در مصرف و نوشیدن دمنوش های گیاهی

۱- تمامی دمنوشها را به صورت ولرم و جرعه جرعه بنوشید.

۲- معمولاً بین ۳ تا ۲فنجان در شبانه روز مصرف نمائید.

۳- هرگز دمنوشها را با قند یا شکر شیرین نکنید عسل و شیرهٔ توت بهترین شیرین کننده می باشند بنابراین قند و شکر صنعتی را مورد مصرف قرار ندهید.

۴- از خرید گیاهان دارویی از فروشگاه هایی که گیاهان خود را درون ظروف شیشه ای شفاف که باعث تابیدن  و  جذب نور به گیاه می شود و نگهداری می کنند،

خودداری کنید

تفاوت جوشامده و دمنوش:

اگر گیاه را مستقیم‌ با آب سرد یا گرم بجوشانند، جوشانده‌ای به دست می‌آید که خاصیت و اثر آن قوی‌تر از دمنوش است و در مقایسه با عرقیات گیاهی، خواص تقویتی و همچنین عطر خارج شده از گیاه بیشتر است. البته تحقیقات نشان داده است‌ جوشانده برخی گیاهان به دلیل تاثیر قوی و فوری بر برخی ارگان‌های مختلف بدن، عوارض ناگواری به دنبال دارد و می‌تواند به مسمومیت یاحتی مرگ منجر شود. در نتیجه توصیه می‌شود، برای مصارف روزانه به میزان متعادل از دمنوش استفاده و مصرف جوشانده بخصوص جوشانده گیاهان ناشناخته بدون نظر و تجویز متخصصان این حرفه اجتناب شود.

گیاهان دارویی ارگانیک بهترین گزینهٔ تهیه دمنوشهای گیاهی است.

۵- گیاهان و ترکیب های آماده را در ظرف در بسته، خشک، در جای خشک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید میتوانید برای استفاده بهتر، و ارزش شفابخشی گیاه به مدت ۱ سال گیاهان را نگهداری نمایید.

۶- احتمال آلودگی گیاهانی که بدون دقت جمع آوری و نگهداری شده باشد، زیاد است. از این رو دقت کنید که گیاهانی را که تهیه کرده اید آلوده به فضله موش، کپک زدگی، تخم گذاری و هجوم حشرات، آلوده به سموم شیمیایی و ……. نباشد.

۷- دمنوشها را با لیوان یا استکان شیشه ای بنوشید تا از غلظت کم و رنگ آن مطمئنباشید.

۸- نوشیدن چای سیاه و غلیظ موجب لکه دار شدن دندان ها، لکه های قهوه ای در پشت دست ها و اختلال در تنظیم متابولیسم آنزیمهای کبدی، ترشی و نفخ معده و کاهش مایعات سلولها و بافتها می شود.

۹- خانم های باردار مجاز نیستند از ترکیبات چای مخلوط ویژهٔ یبوست و یا مُذر استفاده نمایند. برخی از دمنوشها برای خانم های باردار زیان بار است از مصرف آن ها با مراجعه به نکته های مهم متن کتاب حاضر پرهیز کنید.

۱۰- به طور کلی رعایت تعادل در تغذیهٔ روزمره و شناخت خواص و ویژگی های گیاهان مورد استفاده به هنگام مصرف، امری ضروری میباشد.

۱۱- دمنوشهای گیاهی درمانی را یک بار صبح ناشتا (یک ربع قبل از صبحانه) که باعث می شود تا مواد موثرهٔ دم کرده راحت تر جذب شوند، نوبت دوم حدود ساعت ۵ بعد از ظهر و بار سوم باید شب یک ساعت پیش از هنگام خواب مصرف گردد.

۲۱- دم کرده های ملین را نیز باید شب ها یک ساعت پیش از خواب مصرف کرد، چون اثرات آنتراکینین ( مادهٔ موثری لینیت بخش) پس از ۸ تا ۱۰ ساعت آشکار می شود.

۳۱- دم کردنی ها: برگ ها، گل ها یا قسمتهای ظریف گیاه را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آبجوش دم کنید ولی نباید جوشیده شود. با این روش مواد مفید موجود در گیاه از بین نمیرود

دمنوش های لاغری:

قبل از هر چیز بگوییم که مصرف این دمنوش ها به تنهایی قادر به لاغر کردن شما نخواهند شد. به طور کلی هیچ ماده ی غذایی و نوشیدنی معجزه گری برای رسیدن به تناسب اندام وجود ندارد. لاغر شدن به اراده ی شما و کسب عادت های روزانه ی مناسب بستگی دارد. بهتر است برنامه ی غذایی تان را اصلاح کنید، مواد متنوعی وارد برنامه ی غذایی خود کرده و از چربی های مفید استفاده کنید. یادتان باشد که برای داشتن شکمی صاف باید ورزش منظمی داشته باشید. علاوه بر این دستورات حتماً این نوشیدنی ها را به برنامه ی روزانه تان اضافه کنید تا مکملی برای رسیدن به هدف لاغری تان باشند.
چای ترش
گیاه چای ترش برای کاهش چربی شکمی
گل های گیاه چای ترش یکی از بهترین گیاهان طبیعی برای لاغری و داشتن شکمی تخت محسوب می شوند. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها است و به دفع چربی ها و نو کردن بافت های بدن و تقویت عضلات کمک زیادی می کند. شما می توانید چای ترش را از عطاری ها تهیه کنید.

همچنین ببینید

سکنجبین گل سرخ

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟   گل سرخ چیست ؟ گل سرخ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *