معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / همه چیز در مورد هضم غذا!!
هضم غذا
هضم غذا

همه چیز در مورد هضم غذا!!

همه چیز در مورد هضم غذا!!

هضم غذا

غذای چسبنده دیرتر هضم می شود، خیار پوست نکنده از پوست کنده زودتر هضم میشود، نان سبوس دار زودتر از معده میگذرد. کسی که به غذای  سبک عادت داشته باشد اگر غذای سنگین مصرف کند برایش ناگوار است. همچنان که برای شخص خشمگین غذاهای سنگین و متنوع ممکن است دیرتر هضم شوند؛ زیرا هر کدام زمانی را برای هضم لازم دارند. پس غذای ساده بهتر است. شخصی که غذای سنگین و متنوع مصرف میکند بایستی چندگونه غذا را هضم کند. در این صورت عملکرددستگاه های بدن او همزمان نخواهد بود و این باعث اختلال خواهد شد. سلحشوران قدیم از خوردن چندین غذا با هم امتناع می کردند. مثلاً ظهر فقط گوشت، شب نان ساده و صبحانه نیز از یک غذا استفاده میکرده اند. برای مزاج دموی، تمرهندی، آلوچه خشکه و آلو، سوپ جو، سبزی های خشک، سکنجبین، زرشک و عناب خوب است. برای مزاج صفراوی، سوپ مرغ، ماشی، سوپ جو با سبزی های خشک، آش جو با آبغوره و گشنیز، اسفناج، آب الو مفید است. برای مزاج بلغمی سوپ مرغ، نخود آب، شیره ی تخم کاوشه مطلوب است. برای مزاج سوداوی سوپ مرغ و سبزی، نخود آب، کاوشه، زرده  تخم مرغ، اسفناج، اب گوشت ساده و سوپ گوشت نافع است. برای هضم کردن غذا از این خوراکی ها بیشتر استفاده کنید، مانند سیب درختی، گلابی، پرتقال، آب پرتقال با عسل، پیاز، فلفل سبز، نعناع سبز، بابونه، والک، گوجه فرنگی، تخم گشنیز، جویدن ترب با غذا، پنیر، ماکارونی پخته با پرتقال و عسل، کمی میخک ساییده با غذا، تخم کرفس، خردل، سرکه، عسلی، قهوه، جویدن سقز، مربا هلیله، سکنجبین به لیمو، سکنجبین سفرجای، پوست گنه گنه، پوست سنگدان مرغ. همچنین می توانید سیر را در دهان خوب بجوید تا با بزاقی مخلوط شود بعد بخورید.

  • سنبل هندی، گل محمدی و افسنطین از هر کدام ۱۰ گرم نرم بسایید و با شربت قند مخلوط کنید. بعد از هر غذا یک قاشق غذاخوری میل فرمایید.
  •  سی گرم ساقه های گلدار و خشک آویشن را در یک لیتر آب جوشی ۱۲ دقیقه دم کنید بعد آب آن را صاف و با عسل شیرین سازید. بعد از هر غذا یک فنجان بنوشید.
  •  بعد از هر غذا یک قاشق غذاخوری پوست خشک گلابی را در یک لیوان آب جوش دم کنید و آن آب را بنوشید 
  • پس از هر غذا یک فنجان آب جوشانده  ریشه ی محک را بنوشید.
  •  عود بلیسان و قرنفل از هر کدام ۱۰ گرم، تخم کرفس و مصطکی رومی از هر کدام ۲۰ گرم، تخم زردک و تخم شبت از هر کدام ۳۰ گرم همه را نرم بسایید و با ۵۰۰ گرم عسل مخلوط کنید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن رامیل کنید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *