معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / ورم روده اثنی عشر را بشناسید!!
ورم روده
ورم روده

ورم روده اثنی عشر را بشناسید!!

ورم روده اثنی عشر را بشناسید!!

غذاها دایماً باید از روده ی دوازدهه (اثنی عشر)عبور کنند، مانند آبی که در جوی در حال حرکت است و اگر گل و لای با خود آورده باشد به تدریج در همان مسیر ته نشین می شود. هر قدر مسیر آب شیب بیشتری داشته باشد، گل و لای بیشتری در ته مجرا رسوب می کند. به همین ترتیب بعضی از غذاهای سنگین هنگام عبور از روده اثنی عشر جرم و لای از خود بر جای می گذارند که اگر زیاد از حد شود باعث فشار و ایجاد بیماری و حتی مرگ می شود. روزه را به همین دلیل واجب و لازم دانسته اند که بهترین درمان است. گاهی در اثر خوردن گوشت های مانده یا فاسد و یا غذاهای الوده به میکروب، انسان مبتلا به دل پیچه و درد شدید دل میگردد. در موضع روده   اثنی عشر سوزش احساس میکند و یک نوع ناراحتی توأم با درد بی  حالی و خستگی حس می شود. چون غذا میل کند این ناراحتی بیشتر خواهد شد در این موقع باید بدانید که روده ورم کرده و گشاد شده است. عوامل بی شماری برای این مشکل وجود دارد که یکی از آن ها ناراحتی روانی خواهد بود. همچنین تمام عواملی که موجب اسهال و ناراحتیهای گوارش می شوند، می توانند باعث پیدایش ورم روده یا کولیت گردند. برای درمان این بیماری می توانید ۲۵ گرم ریشه  درخت انار را نیم کوب کنید و بجوشانید و با اب صاف کرده  آن صبح و شب تنقیه کنید. چند روز عمل تنقیه را انجام دهید و برای یک روز اب انگور را ساعتی یک لیوان بخورید. روز بعد یک ساعت به یک ساعت آب لیمو شیرین بخورید و چندین روز این کار را به طریق یک روز آب انگور و یک روز آب لیمو تکرار کنید و شب ها شام یا چیز دیگری نخورید.

 بابونه  شیرازی، مغز ناخنک، گل بنفشه، گل نیلوفر، گل خطمی، ریشه ی اریسا و ریشه ی انجبار از هر کدام ۳ مثقال نیم کوب کنید و بجوشانید. سپس آب آن را صاف کرده و میل کنید.

بابونه  شیرازی، مغز ناخنک و گل بومادران را هم بپزید و مدتی در آب صاف کرده  آن بنشینید.

• تخم گشنیز بو داده و تخم خرفه از هر کدام ۱۰ مثقال نرم کرده و روزی سه بار هر مرتبه یک قاشق مرباخوری بخورید.

بلوط، سماق، سنجد بدون پوست و هسته، تخم مرو، تخم گشنیز بوداده، خرنوب، گنار بدون هسته و عود هندی همه را نرم کنید و روزی سه بار هر مرتبه یک قاشق مرباخوری بخورید.

 ریشه  اریسا، ریشه  انجبار، بسبایج، بابونه  شیرازی، سنبل الطیب، گل گاوزبان، آویشن شیرازی، ریشه  شیرین بیان، انیسون و شاه تره را به نسبت مساوی بجوشانید و آب آن را بخورید.

 رژیم آب پرتقال بگیرید و به جای غذا هم موز بخورید.

همچنین ببینید

جلوگیری از عرق

جلوگیری از عرق بدن در طب سنتی!!

جلوگیری از عرق بدن در طب سنتی!! جلوگیری از عرق تعریف عرق را می توان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *