معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / ورم روده از مسمومیت یا میکروب
ورم روده
ورم روده

ورم روده از مسمومیت یا میکروب

ورم روده از مسمومیت یا میکروب

اگر ورم روده به علت میکروب یا  ویروس یا  مسمومیت در اثر مصرف غذاهای فاسد ، ایجاد  شده باشد، حتی الامکان هیچ غذای دیگری استفاده نکنید وبا ارزن مقشر و سماق غذا درست کنید و بخورید. سماق را به تنهایی یا با غذا مصرف کنید  حریره  برنج غذای مناسبی است ، ماست کیسه انداخته  نیز مفیدخواهد بود.

به عنوان درمان باید فوفل، بلوط و گلنار فارسی از هر کدام ۵ گرم، سیاهدانه و تخم مورد از هر کدام ۱۰ گرم. مغز ناخنک و خارخاسک از هر کدام ۳۰ گرم همه را مخلوط و نرم بسایید تا پودر شود. جداگانه ۲۰ گرم نشاسته، کتیرا خوراکی و صمغ عربی از هر کدام ۵ گرم مخلوط بسایید. صبح، ظهر و شب هر مرتبه دو قاشق از داروها را بجوشانید و آب آن را صاف و با عسل شیرین کنید. بعد یک قاشق شربت خوری از پودرهایی را که قبلا تهیه کرده اید، در کمی آب سرد حل کنید سپس با آب جوشانده ها مخلوط و میل کنید.

• مصطکی رومی، کتیرا پیچ خوراکی، صمغ عربی، تباشیر هندی، ناردانه  بو داده، تخم مورد، گل محمدی و گل ارمنی را مساوی مخلوط کنید و صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن راکفلمه کنید و یا با شربت انار مخلوط و بخورید 

• هر روز صبح ناشتا ۲ گرم گل محمدی، ۲ گرم تباشیر هندی و ۵ گرم تخم ترشک ساییده شده را با دوغ یا آب انار بخورید و تا بهبودی کامل ادامه دهید.

ورم روده از مسمومیت یا میکروب در مزاج رطوبی

اگر در مزاج های سرد و رطوبی در اثر میکروب یا ویروسی یا مسمومیت ها یا مصرف غذاهای مانده و فاسد ورم روده ایجاد شده باشد باید گز مازج، گل ارمنی، گلنار فارسی، تخم مورد، بلوط، مازو و فوفل از هر کدام ۵ گرم. نشاسته  بو داده و سماق از هر کدام ۱۵ گرم همه را مخلوط وبسایید، آن را ۵ قسمت کرده و هر روز یک قسمت از آن راکفلمه کنید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *