معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / ویار هنگام حاملگی چیست؟!
ویار هنگام حاملگی
ویار هنگام حاملگی

ویار هنگام حاملگی چیست؟!

ویار هنگام حاملگی چیست؟!

ویار هنگام حاملگی

زمانی که بانوان باردار می شوند، در چند روز اول انعقاد نطفه ، متوجه نمی شوند ولی پس از چند روز که گذشت و نطفه در «بچه دان» قرار گرفت، کم کم بعضی مواقع حالتی غیرعادی به وی دست داده و فوری مرتفع می شود و باز روزهای بعد به شدت حالی غیر عادی او زیاد می شود، به نحوی که بانوی باردار اظهار می دارد، نمیدانم چه حالی دارم و تا موقع رگل معمولی همه ماهه از حالت عادی مأیوس و به کلی حس می کند که علت عقب افتادگی رگل او، بارداری و آبستنی میباشد و در چنین مواقع حالی به وی دست می دهد که از بعضی بوها بدش می آید، و شامه او بسیار تیز خواهد شد و هر بویی را کاملا حس کرده و گاهی از لحاف، ملافه و پتویی که سالهای درازی برای رختخواب خود استفاده می کرده متنفر می شود و از بوی بعضی از غذاها هر چند مقوی و لذیذ باشد، بیرغبت می شود و گاهی ازدیدن بعضی غذاها دل آشوبی و حالت استفراغ به وی دست میدهد و میل او بیشتر به ترشیجات می گراید، حتی گاهی مشاهده شده است که با دیدن همسر خود و یا انجام عمل زناشویی حالت ویار پیدا می کند و با برخورد با آن نیز حالت دل آشوبی و استفراغ به او دست میدهد. تمامی این حالات راویار نامیده اند. نوع ویار در اشخاصں مختلف، متفاوت است، ویار حالتی است در زنان باردار که به شیئی و یا غذایی گرایش بیشتری پیدا می کنند. مثل گرایش به خوردن ذغال، گل، تخمه، ترشی و غیره. بعضی از ذغال خوردن لذت می برند و عده ای از گل خوردن کیف می کنند، مثل: گل داغستان، گل تباشیر و امثال این ها و گاه ممکن است مهر نماز را بخورند، جماعتی از ترشی خوششان می آید و برای خوردن ترشیجات و سرکه روح از بدنشان پرواز میکند. گاهی می شود که با آب و تاب زیاد غذایی را طبخ کرده که واقعاً هم گوارا و لذیذ است، اما هنگامی که غذا آماده خوردن می شود ذائقه او قبول نمی کند واز آن بدش می آید. حتی راضی می شود یک کاسه فلوس که بسیار هم بدمزه است را بخورد ولی آن با غذا را نخورد. اما میرود نان و سرکه را به چه خوبی و پراشتهایی می خورد و از آن نیز لذت میبرد و ابدا هم تقصیر ندارد، زیرا ذائقه و اشتهای او به ترشی می گراید. این چنین این بانو روزهای اول و ماه های ابتدایی را می گذراند. در چنین مواقع باید حتی الامکان از حضور در آشپزخانه دوری گزیند و خودش غذایی طبخ نکند، گاهی باید غذاهای خارج از منزل و غفلتا از راه رسیده به اگر باز هم میل نکرد، اصرارنکنید و بگذارید هرچه ذایقه اش قبول می کند بخورد. در چنین روزهایی دل به هم خوردگی و حالت استفراغ زیاد به وی دست میدهد. البته این حالات تا ماه چهارم و اواسط ماه پنجم کم کم مرتفع میشوند. در چند ماه اول شرایط ذیل را کاملاً رعایت کرده و به کار ببندد: از دیدن مردان غیر (نامحرم) و اشخاص مختلف و جورواجور به کلی دوری کند، زیرا موقع صورت بندی و تشکیل اعضا و جوارح طفل می باشد، باید هرچه بیشتر از حد معمول به صورت همسر خود نگاه کند تا صورت بندی او هرچه بیشتر شبیه پدر و مادرش شود. سعی کند با شکم باردار کمتر از منزل خارج شود که صورت دیگران به حجم شکم او نیفتد. از ماه چهارم که گذشت بسیار مراقبت و مواظبت کند که از هم خوابی و دفع غریزه جنسی اجتناب کند، مخصوصاً ماه های آخر که باعث ناراحتی طفلی داخل شکم و مادر میشود (این نکته را خود مردان بیشتر باید ملاحظه کنند.) از دلایل احتمالی این حالت (ویار) میتوان از تغییرات سطح هورمونی و کاهش قند خون نام برد. دلیل دیگر آن کمبود ویتامینهای گروه B مخصوصا ویتامین ها B1 و B2 میباشد و علت ان این است که در اثر بزرگ شدن رحم اختلالاتی در معده پیدا می شود و موجودات مفیدی را که در معده تولید ویتامین های B می کنند از عمل باز می دارد، بنابراین خوردن این ویتامین ها مانع این عوارض می گردد. خوردن انار، پیاز خام، به، مربا، سمنو، جوانه گندم، نان برشته، بیسکویت، ماست تازه و شیرین، پنیر تازه، سیراب و شیردان، جگر سیاه گوسفند، دل و قلوه و خوش گوشت، فرنجمشک، بادرنجبویه، باقلا، شربت نعناع و لیمو ویار را برطرف می سازند.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *