معماری
ویار هنگام حاملگی
ویار هنگام حاملگی

ویار هنگام حاملگی

ویار هنگام حاملگی

زمانی که بانوان باردار می شوند، در چند روز اول که انعقاد نطفه می شود  متوجه نمی شوند ولی پس از چندروز که گذشت و نطفه در (بچه دان) قرار گرفت، کم کمبعضی مواقع یک حالت غیرعادی به وی دست داده و فوری مرتفع می شود و در روزهای بعد به شدت حال غیرعادی او افزایش می یابد، به نحوی که بانوی باردار اظهار می دارد، نمیدانم چه حالی دارم و تا موقع رگل معمولی همه ماهه از حالت عادی مأیوس و به کلی حس میکند که علت عقب افتادگی رگل او، بارداری و آبستنی می باشد و در چنین مواقع حالی به وی دست میدهد که از بعضی بوها بدش می آید و شامه  او بسیار تیز خواهد شد و هر بویی را کاملاً حس کرده و گاهی از لحاف و ملافه و پتویی که سالهای درازی برای رختخواب خود استفاده می کرده متنفر می شود و از بوی بعضی از غذاها هر چند مقوی و لذیذ باشد، بی رغبت می شود و حتی از دیدن بعضی غذاها دل آشوبی و حالت استفراغ به وی دست می دهد و میل او بیشتر به ترشیجات می گراید. این حالات راویار نامیده اند. نوع ویار در اشخاص مختلف متفاوت است. ویار حالتی است در زنان باردار که به شیئی و یا غذایی بیشتر می گرایند و وجود آن غذا یا غیر غذا را مثل: ذغال، گل، تخمه، ترشی و غیره، زیاده از حد معمول دوست دارند. بعضی از ذغال خورن لذت می برند و عده ای از گل خوردن کیف می کنند، مثل : گل داغستان، گل طباشیر و امثال این ها و گاه ممکن است مُهر نماز را بخورند، جماعتی از ترشی خوششان می آید و برای خوردن ترشیجات و سرکه روح از بدنشان پرواز میکند. گاهی می شود که با یک آب و تابی یک غذا دلخواه و مطابق میل خود را طبخ می کنند که واقعاً هم گوارا و لذیذ می باشد، اما هنگامی که آن غذا آماده خوردن می شود، ذائقه  او قبول نمی کند و از آن غذا بدش می آید، حتی راضی می شود یک کاسه  آب فلوس که بسیار بدمزه است را بخورد ولی آن غذا را نخورد ولی می رود نان و سرکه را به چه خوبی و پراشتهایی می خورد و از آن لذت هم می برد و ابداً هم می گراید. و بدین طریق این بانو روزهای اول و ماه های ابتدایی را می گذراند. در چنین مواقع باید غذاهای خارج از منزل و غفلتاً از راه رسیده به ایشان ارائه شود و اگر باز هم میل نکرد، اصرار نکنید و بگذارید هر چه ذائقه اش قبول میکند بخورد. در چنین روزها دل بهم خوردگی و حالت استفراغ زیاد به وی دست می دهد. البته این حالات تا ماه چهارم و اواسط ماه پنجم کم کم مرتفع می شوند.  در این چند ماه اوایل شرایط ذیل را کاملاً رعایت کرده و به کار ببندد: از دیدن مردان غیر (نامحرم) و اشخاص مختلف و جورواجور به کلی دوری کند، زیرا موقع صورت بندی و تشکیل اعضا و جوارح طفل می باشد، باید هر چه بیشتر از حد معمول به صورت همسر خود نگاه کند که اول شبیه پدر و مادر صورت بندی او تشکیل شود و سعی کند با شکم باردار کمتر از منزل خارج شود که چشم دیگران به حجم شکم او نیفتد. و از ماه چهارم که گذشت بسیار مراقبت و مواظبت کند که از همخوابی و دفع غریزه  جنسی اجتناب نماید، مخصوصاً ماه های آخر که هم ناراحتی برای طفل داخل شکم بوجود می آید و هم برای مادر طفل، این نکته را خود مردان بیشتر باید ملاحظه کنند. ضمناً خوردن انار، رب انار، پیاز، به» مربا، سمنو، شیرین، پنیر تازه، سیراب و شیردان، جگر سیاه گوسفند، دل و قلوه و خوش گوشت ویار را برطرف میسازد.

اگر دچار ویار شده اید، ضمن پرهیز از خوردن:  کلم برگ ، گل کلم ، اسفناج ، کره و آب گوشت  می توانید همه روز، صبح ناشتا سه قطره آب آهکی کاملاً صاف شده و بدون لیرد را در یک لیوان شیر مخلوط کنید و آن شیر را بنوشید.

  • سیب قرمز رنده شده را با عسل شیرین کنید بخورید.
  •  مسطکی رومی، کندر خوراکی، مقل ازرقی، صمغ عربی، مرمکی، زردآوند و حب القار از هر کدام ۵ گرم را نرم بسایید و با کمی عسل به صورت خمیر سفتی درآورده و قرص هایی به اندازه  یک عدد نخود درست کنید. صبح و عصر و هر مرتبه یک عدد از آن قرص ها رامیل فرمایید.

همچنین ببینید

درمان عفونت مثانه

در موارد عفونت مثانه از خوردن کافئین و شوکلات پرهیز شود

در عفونت مثانه از خوردن کافئین و شوکلات پرهیز شود معمولأنسوج مجاری ادرار در دوران …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *