معماری
خانه / بیماریهای پوست و مو و ناخن / ویتامین ریبوفلاوین چیست؟
ویتامین ریبوفلاوین چیست؟
ویتامین ریبوفلاوین چیست؟

ویتامین ریبوفلاوین چیست؟

 ویتامین ریبوفلاوین چیست؟

ریبوفلاوین چیست؟

این ویتامین سابقاً ویتامین B۲ نامیده می شد و آن را لاکتوفلاوین نیز میگویند زیرا سبب بهتر سوخته شدن قندها در بدن می شود. به طور گسترده ای در اغلب مواد خوراکی با منشاء حیوانی و گیاهی وجود دارد. در مقابل حرارت نسبتاً مقاوم است به خصوص اگر در محلول های .اسیدی باشد ولی در مقابل نور از بین میرود (گوشت تازه)، جگر، دل ، قلوه، مخمر آبجو و جوانه گندم میباشد و سایر مواد غذائی از قبیل گوشت کم چربی، پنیر، زرده تخم مرغ و اغلب سبزیهای برگی نیز دارای ریبوفلاوین هستند.

دانه های غلارت که با تمام قسمت های دانهآرد شده باشد نیز منبع خوبی از این ویتامین است. . حداقل مقدار لازم روزانه بدن از این ویتامین ۰/۶ تا ۰/۷ میلیگرم برای . .بزرگسالان و ۰/۴ تا ۰/۵ میلیگرم برای کودکان است کمبود هر یک از دو ویتامین ۱ B و B۲ موجب قرمز شدن زبان و لب ها، از بین رفتن ناصافی روی زبان و ایجاد شقاق و ترک ناراحت کننده در گوشه های دهان میگردد. کمبود ریبوفلاوین به شکل ناراحتیهای پوستی در بیضه و گاهی نیز در صورت و گوش ظاهر می شود و موهای میریزند. با از دیگر عوارض کمبود ریبوفلاوین قرمز شدن چشم در اثر پر خونی رگهای چشم و رشد و گسترش عروق در داخل قرنیه است. .

همچنین ببینید

کهیر

چه عواملی باعث کهیر می شود؟!

چه عواملی باعث کهیر می شود؟! کهیر چیست؟ کهیر واژه  ساده ای است که به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *