معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / پیاز و خواص باورنکردنی آن!!
توصیه های مهم غذایی
توصیه های مهم غذایی

پیاز و خواص باورنکردنی آن!!

پیاز و خواص باورنکردنی آن!!

توصیه های مهم غذایی درمورد خواصی خوراکی ها:

  •  بهتر است که در برنامهٔ غذایی روزانه خود از پیاز استفاده کنید. شما می توانید به آسانی پیاز را با محتویات غذایی خود مخلوط سازید. از پیاز میتوانید در تهیهٔ سالادو استفاده کنید (برای نرم شدن گوشت های چنجه و برگ گوسفند، آن را در مخلوطی از پیازوکیوی به مدت ۵ ساعت بخوابانید).co107
  • هرگاه غذای چرب مصرف می کنید با آن پیاز مصرف کنید برای مثال با همبرگر، تخم مرغ یا کباب کوبیده، پیاز بخورید، زیرا از غلیظ شدن ولخته شدن خون جلوگیریمی کند. لخته سازی غذاهای چرب را خنثی کند.
  • پیاز پوست کنده را به مدت طولانی در مجاورت هوای آزاد قرار ندهید، زیرا مواد مغذی آن از بین می رود و میکروب های هوا را جذب کرده، فاسد و آلوده می شود.
  • با آب پیاز، باید سریعاً مصرف شود زیرا فاسد میگردد.
  • می توانید قسمت هایی از پیاز یا پیازچه را که مصرف نکرده اید قطعه قطعه کنید و محکم بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید.
  •  پیاز خام، فعالیت معده را زیاد نموده و در نتیجه، ترشح اسیدکلریدریک را تشدید می کند، بنابراین کسانی که ناراحتی معده دارند ممکن است در معدهٔ خود سوزش درد حس کنند. اینگونه افراد باید پیاز پخته مصرف کنند که ترشحات دستگاه گوارش را منظم، اشتها را زیاد و دل درد ونفخ معده را درمان می کند. هم چنین کسانی که مرتباً بادگلو می زنند از خوردن آن باید خودداری کنند.
  • چنانچه انعقاد خون شما به کندی انجام می گیرد از مصرف بیش از اندازهٔ پیازخودداری کنید که این مسأله در موقع انجام دادن اعمال جراحی بسیار حایز اهمیت است. بنابراین نباید با داروهای ضدانعقاد، پیاز مورد استفاده قرار گیرد.
  •  پیازها را قبل از این که جوانه بزنند و یا نرم شوند، مصرف کنید.
  •  اگر پیاز به صورت خام مصرف شود، دارای اثرات درمانی بسیاری است. ولی کسانی که نسبت به این گیاه حساسیت دارند یا مبتلا به ناراحتی های پوستی هستند، بهتر است که پختهٔ آن را میل کنند. بنابراین به عقیدهٔ دانشمندان چنان چه اشخاصی دچار حساسیت، بیماری های پوستی خارش دار و خونریزی باشند، باید از مصرف پیاز خام خودداری نمایند. زیرا پیاز، طبیعت گرم و سودایی (حساسیت زایی) دارد و ضمناً خونریزی را تشدید میکند.
  •  برای برطرف کردن بوی بد پیاز، باید پس از مصرف آن مقدار جعفری یا کاهو میل نماید، نان سوخته بجوید و یا چند عدد باقلا را جویده، مدتی در دهان نگه دارید. موقع آماده کردن پیاز برای تهیهٔ غذا، دست ها بوی آن را می گیرند که ساده ترین روش برای از بین بردن این بود شست وشوی دست ها با عرق بهار نارنج یا محلول رقیق شدهٔجوشں شیرین (بی کربنات سدیم) است.
  • هنگام ریز کردن پیازسعی کنید  قسمت ریشه پیاز را ازآخر همه ببرید این همان قسمتی است که به آن ته پیاز می گویند. در این صورت اشک کمتری از چشمان شما جاری خواهد.

همچنین ببینید

اعتیاد به مواد مخدر

چگونه از اعتیاد به مواد مخدر رهایی یابیم؟ (قسمت دوم)

چگونه از اعتیاد به مواد مخدر رهایی یابیم؟ احتمال اعتیاد  در صورت مصرف مقدار کمی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *