معماری
خانه / درمان دیابت / پیشگیری از بیماری دیابت با خوردنیهای مفید و مضر!
پیشگیری از بیماری دیابت
پیشگیری از بیماری دیابت

پیشگیری از بیماری دیابت با خوردنیهای مفید و مضر!

پیشگیری از بیماری دیابت

خوردنیهای مفید، ویتامین C- ویتامین B درمان بیماری قند (نسخه های درمانی دیابت):

  • نسخه یک، هر روز بیست و پنج گرم اسفرزه را در آب سرد بریزید و خوب هم بزنید .بعد آب آن را دایم به جای آب خوردن بنوشید
  • نسخه دو، هر روز صبح و عصر تخم شنبلیله را دم کنید و آب آن را بخورید و ظهرها قبل از غذا نصف استکان آبغوره بنوشید.
  • نسخه سه، تخم شنبلیله را نرم بسایید وهرروز صبح ها ۵ گرم وشب ها ۲/۵ گرم آن را دردهان بریزید و با آب بخورید.
  • نسخه چهار هرروز ۲۰ گرم برگ خشک درخت گردو را ذم کرده و آب آن را در سه نوبت بخوريد .
  • نسخه پنج، هر روز پنج گرم کاکل ذرت را با پنج گرم سنبل طیب را دم کنید بعد ده گرم شیرخشت در آن حل کنید و هر ساعت یک باریک استکان از آب آن رانوشید.
  • نسخه شش، هر روز سبزی شنبلیلهٔ خشک را روی نان بپاشید و بپزید و بخورید ولی خیلی برشته شود.
  • نسخه هفت، پنج روز آب هندوانه و سکنجبین و پنج روز آبغوره بخورید و باز به همین طریق تکرار شود.
  • نسخه هشت، برگ چغندر را صبح از بوته بکنید و در سایه نگه دارید و هرروز مصرف کنید.
  • نسخه نه، اگر عادت به چای خوردن دارید با توت خشک بخورید.
  • نسخه ده، آب گشنیز تازه را بگیرید وهرروز صبح ناشتا یک فنجان آن را با شربت عسل ليمو مخلوط کنید وبنوشيد
  •  نسخه یازده، چوب های وسط گردو که بین مغز آن است نرم بسایید وهرروز پنج گرم آن را در سه نوبت با آب مخلوط کرده و بخورید.
  • نسخه دوازده، بیست گرم برگ خشک زیتون را در نیم لیتر آب سرد یک شب بخیسانید و صبح در همان آب بجوشانید سپس بیست دقیقه دم کنید وصاف کنید و در هرشبانه روز چهار تا پنج فنجان آب آن را به نوبت بنوشید.
  • نسخه سیزدهم، دم کردهٔ تخم خرفه را مانند چای میل کنید.
  • نسخه چهاردهم، بیست تا سی گرم برگ و شاخه های خشک گزنه را در نیم لیتر آب سه تا پنج دقیقه بجوشانید، سپس ده دقیقه دم کنید و روزی سه فنجان آب آن را به نوبت بنوشید.
  • نسخه پانزدهم، هر روز ده گرم گل توت فرنگی در یک لیتر آب جوش بریزید و ده دقیقه دم کنید. سپس صاف کرده و آب آن را با عسل شیرین کنید و در بیست و چهار ساعت کم کم آن را بنوشید.

پرهیز کنید از:

مواد قندی – مواد نشاسته ای – مشروبات الکلی – چای – قهوه – سیگار – موز – طالبی – چغندر – میوه شاه بلوط – نان نیم پز- گوشت – دل و قلوه – مغز – چربی – زردهٔ تخم مرغ – قند و شکر سفید – مربا – شکلات – کاکائو شیرینی های قنادی – ژله.

خوردنی های مفید:

ویتامین B، ویتامین C، خیار – تمشک – گرمک – توت خشک – خرما – آب نارنج – هلو – گلابی – توت فرنگی – بادام – فندق – گردو – نارنگی – سیب درختی – انبه – آلبالو – گیلاس – زردآلو – آب عناب – انگور سبزو نرسیده – آبلیمو – پرتقال – انار- سیر- پیاز- موسیر- کدوی سبز- کاهو- اسفناج – پیازچه – فلفل سبز- کنگر- شاهی – سیب زمینی ترشی – جعفری – آب شلغم خامکلم – ترب – برگ شاهتوت – سنبل طیب – شنبلیله – سبزیجات خام – جوانه جوبر- جوشانده جو – ارزن – نخود – میوه قره قابت – آش آبغوره – آش تمرهندی – آش آلو – آش ماست – گزنه – نان برشته نیم سوز شده – لعاب اسفرزه – آش آلوچه برقانی – شیر- ماست – ترشی جات – تخم خیار – برگ گردو- قند خون را پایین می آورد (۲۰ گرم برگ درخت گردو را به مدت ۱۰ دقیقه در یک لیتر آب جوش دم کنید و ۲ تا ۳ فنجاندر روز بنوشید). – برگ گزنه، برگ زیتون، کاسنی، سمہورمں ، برنج، تخم کتان.

همچنین ببینید

دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ چیست؟!

دیابت نوع ۱ چیست؟! دیابت نوع ۱ این نوع دیابت، یک بیماری خودایمنی است. بیماری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *