معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / پیشگیری از سرطان با سیر و عصاره سیر خشک
سیر
سیر

پیشگیری از سرطان با سیر و عصاره سیر خشک

پیشگیری از سرطان با سیر و عصاره سیر خشک

سیر به عنوان ضد سرطان

 ۱ – در عین حال که سیر دارای این همه خواص مؤثر و مفیدی است مع هذا همه کسی با ساختمانهای فیزیولوژی بدن متفاوت نمی تواند از سیر استفاده کند. اشخاص گرم مزاج از خوردن سیر ناراحت می شوند و حتی در بعضی ها ایجاد سردرد می کند و بعضی اشخاصی که دارای فشارخون پایین هستند نمی توانند سیر بخورند. موضوع مهم دیگری که جنبه اجتماعی آن بیشتر از جنبه های بهداشتی آن مورد توجه است، بوی سیر است که از دهان اشخاصی که سیر میخورند خارج می شود. و در طب ۵۰ سال قبل بین دانشمندان متجدد غذا درمانی و از ده ها قرن پیش بین حکمای طب سنتی همیشه این بحث مطرح بوده که چطور بوی سیر را که با تنفس پخش می شود مرتفع سازند. عده ای توصیه میکنند که با خوردن یک فنجان قهوه  غلیظ بوی سیر از دهان، خیلی کم میشود. برخی خوردن کمی عسل با ماست و با یک ایوان شیر را تجویز می کنند. عده ای خوردن جوانه های میخکی (ادویه  مناطق گرمسیری) را توصیه می نمایند. توصیه ای که خیلی معمول و راحت است جویدن مقداری جعفری است زیرا ماده  کلروفیل جعفری بوی سیر را از بین میبرد. و عده ای خوردن و جویدن مقداری چای خشک و یا خوردن یک سیب را تجویز می کنند. و برای بوی سیر از دستها، شستن و تمیز کردن دست را با لیموی ترش مؤثر میدانند و یا ساده تر شستن دستها را با آب سرد و مالیدن کمی نمک به دستها موثر میدانند و معتقدند که این کار چند بار تکرار شود و دست آخر دستها را با کمی آبگرم و صابون بشویند رفع بوی سیر خواهدشد

۲- سیر حتی الامکان باید تازه مصرف شود به طوری که اگر سیر تازه که از مزرعه شخصی برداشت شده و همان روز مصرف شود اثرش خیلی بیشتر است تا سیری که کهنه شده باشد. سیر محصول مناطق مختلفه و یا بر حسبجنس خاک و اقلیم منطقه دارای آثار متفاوتی است، به همین دلیل آثار سیر محصول شمال ایران با آثار شفابخشی سیر مناطق خشک ایران متفاوتاست.

۳- برای این که سیر اثر باکتری کشی داشته باشد باید خام خورده شود در این صورت علاوه بر داشتن خاصیت آنتی بیوتیک موجب افزایش صبر نیروی دفاعی بدن و همچنین پیش گیری از سرطان میباشد. ولی سیر پختهبرای کاهش فشارخون و کاهش کلسترول و رقیق کردن خون و به عنوان خلط آور و کاهش سرفه و پیشگیری برونشیت مؤثر است ولی خواص سیر خام را از جهت آنتی بیوتیک بودن و غیره ندارد یا کمتر دارد. و احتیاط مهم دیگری که در مورد سیر باید نمود این است که سیر واکنش حساسیت را تشدید میکند و اشخاصی که مبتلا به آلرژی هستند نمی توانند سیربخورند. در مورد سیر خام یا پخته شیخ الرئیس ابوعلی سینا توصیه میکند که به خصوص اشخاص گرم مزاج می توانند از سیر که حرارت دیده است و یا پرورده در سرکه شده که گرمی آن تعدیل شده باشد، استفاده نمایند. روش فوق را می توان به صورت بخارپز کردن سیر استفاده نمود، یعنی دانه های سیر را پس از پوستکندن فقط ۳-۲ دقیقه حرارت با بخار میدهند که شدت اثر آلیسین خام آن تعدیل شود و در ضمن کیفیت مواد معدنی و ویتامین های آن نیز در اثر پخته شدن زیاد از دست نرود به هر حال با توجه به جوانب مثبت و منفی که ممکن است سیر برای اشخاص مختلف داشته باشد بهتر است که پس از مشورت با کارشناسی گیاه درمانی در مورد مقدار و نحوه  مصرف آن عمل نمود. عرق سیر دارای همه خواص یاد شده در فوق می باشد یعنی فشار خون را پایین میآورد و باعث کاهش قند خون و در پیشگیری از سرطان مفید، ضدباکتری، ضدعفونی کننده و پایین آورنده  چربی خون است. کلسترول خون را تنظیم، گلبولهای خون را تقویت میکند.

امام صادق (ع): خوب است انسان با سیر خود را درمان کند ولی اگر سیر خورد در مسجد حاضر نشود

حضرت رسول (ص):

سیر بخورید و خود را با آن درمان کنید چرا که درمان کننده هفتاد بیماریاست.

همچنین ببینید

شفاف شدن صورت

شفاف شدن صورت با روش کاملا طبیعی!!

شفاف شدن صورت با روش کاملا طبیعی!! شفاف شدن صورت، خوشرو شدن، باز شدن رنگ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *