معماری
خانه / بیماریهای مخصوص مردان / پیشگیری از سرطان پروستات با آنتی اکسیدان ها نسخه دوم
پیشگیری از سرطان پروستات
پیشگیری از سرطان پروستات

پیشگیری از سرطان پروستات با آنتی اکسیدان ها نسخه دوم

پیشگیری از سرطان پروستات با آنتی اکسیدان ها

ضد اکسیدکننده های خوراکی برای پیشگیری از سرطان پروستات

برای رعایت این توصیه آسانترین راه که شخص مطمئن شود غذای چرب کم خورده این است که از رژیم گیاه خواری استفاده شودزیرا مسلماً پس از مدتی مقدار چربی مصرفی کاهش خواهد یافت. در بین سبزی ها و مواد گیاهی علاوه بر کلم بروکلی و سیر که ذکر شد سایر انواع کلم نظیر کلم تکمه ای نیز از گیاهانی است که دارای مقدار قابل ملاحظهای مواد شفابخش نظیر ترکیب شیمیائی مفید سولفورافان ” و همچنین ترکیب شفابخش دیگری به نام ایندول –

کار باینول اند که در مبارزه با سرطان نقش مهمی دارند. ترکیب شیمیائی سولفورافان تولید آنزیمی را تحریای می کند که به دفع مواد زائد سمی کمالی کرده و مانع رسیدن آسیب به سلولهاو سرطانی شدن آنها می شود. و ترکیب شیمیائی ایندول – ۳- کار باینول به عنوان یا عامل ضد استروژن عمل می کند یعنی کما می کند که استروژن مضر بدن قبل از این که رشد سلولهای سرطانی را تحریک کند دفع شود. در این فرآیند، ایندول بر ضدسرطان کولون و پستان و پروستات بسیار مؤثر است. دریای تحقیق علمی که در هلند انجام گرفته نشان داده شده است اشخاصی که در هر روز در حدود ۱۴ عدد از تکمه های کلم تکمه را بخارپز کرده و خوردهاند در مقایسه با گروه دیگری که از آن استفاده نکرده اند پس از یا هفته تولید آنزیم هائی که برای مبارزه با سرطان مؤثر اند ۲۳ درصد بیشتر شده است. گوجه فرنگی به طوری که قبلاً نیز اشاره شد از موادغذائی مفید برای مبارزه با سرطان پروستات است. در گوجه فرنگی مواد و ترکیبات شیمیائی شفابخش فراوانی وجود دارد و یکی از آنها بنام لایکوپین “سرآمد ترکیبات ضدسرطان پروستات است. دریای تحقیق علمی وسیع که در مورد ۴۸۰۰۰ مرد داوطلب توسط محققان دانشگاه هاروارد انجام گرفته مشاهده شده است اشخاصی که در هفته حداقل ۱۰ وعده در رژیم غذائی خود از گوجه فرنگی به صورت خام یا پخته و یا بصورت رب گوجه فرنگی استفاده کردهاند، احتمال خطر سرطان پروستات در آنها تا ۴۵ درصد کاهش یافته است منظور از هر وعده این است که در حدود نصف پیمانه رب گوجهفرنگی باغذای خود مصرف کنند. لایکوپین از ضداکسید کننده های بسیار قوی است و به دلائل خاصی لایکوپین پس از خوردن در غده سرطان متمرکز می شود و مردانی که مقدار لایکوپین در خون آنها زیاد باشد احتمال سرطان پروستات برای آنها کاهش مییابد. دانه سویا و فرآوردههای آن نظیر شیر سویا و پنیر سویا از تأثیر مضر هورمون مردانهتستوسترون می کاهد. بررسی کارشناسان نشان می دهد که هورمون مردانه تستوسترونرشد سلول های سرطانی پروستات را تحریک میکند. دریای تحقیقی که در مورد ۸۰۰۰ نفر مرد ژاپنی داوطلب در هاوائی انجام گرفته دیده شده است آن هائی که به مقدار کافی از سویا و فرآوردههای سویا در رژیم غذائی خود استفاده می کنند کمترین نرخ سرطانپروستات را دارند و خیلی کم به سرطان پروستات مبتلا می شوند.

ضد اکسیدکننده های خوراکی برای پیشگیری از سرطان پروستات ادامه در نسخه اول

همچنین ببینید

چگونگی تولید اسپرم

با فرآیند تولید اسپرم آشنا شوید…

با فرآیند تولید اسپرم آشنا شوید… چگونگی تولید اسپرم بیضه ها در واقع غدد جنسی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *