معماری
خانه / بیماریهای مخصوص مردان / پیشگیری از سرطان پروستات با آنتی اکسیدان ها نسخه اول
پیشگیری از سرطان پروستات
پیشگیری از سرطان پروستات

پیشگیری از سرطان پروستات با آنتی اکسیدان ها نسخه اول

پیشگیری از سرطان پروستات با آنتی اکسیدان ها

ضد اکسیدکننده های خوراکی برای پیشگیری از سرطان پروستات

بدن انسان به طور دائم در معرض حمله گروه بیشماری عوامل خطرنال به نام رادیکال های ازاد قرار دارد. رادیکال های آزادمولکولهای اکسیژن ناپایداری هستند که یک الکترون خودراازدست داده اندودر زوایای مختلفهٔ بدن سرگردان هستند تا به سلولی حمله کرده و با اکسیده کردن و ناقص نمودن سلول خودرا کامل نمایند. و سلول های ناقص و مریض زمینهٔ مستعدی برای رشد سرطان و بیماریهای قلبی وپیری زودرس اند. ولی در عالم هستی برای مقابله با این خطر، میوه هاوسبزیها و گیاهان خوراکی مفیدی خلق شده که منبع سرشار از ترکیبات شیمیائی مفید به نام ضداکسیدکننده هستند که در این مبارزه وارد صحنه شده و از تأثیر رادیکالهای آزاد جلوگیری میکنند و قبل از آنکه بتوانند آسیب برسانند آن هاراناتوان و نابود میسازند. این مواد و ترکیبات مفید و شفابخش بسیار متعدد اند ولی مهمترین آنهاویتامین C و ویتامین E و بتاکاروتن است. بتاکاروتن رنگدانه ای است که موجب رنگین شدن تعدادی از میوه هاوسبزی هاست. و به آنهارنگ نارنجی و یا قرمز تیره می دهد. خوردن غذاهای چرب تجارتی بازار مانند سیبزمینی سرخ کرده یا نان ذرت سرخ کرده و پیتزاهای چرب و همبرگرهای چرب و شیرینی های چرب خامهای و همچنین غذاهای چرب خانگی خطرآفرین هستند و ممکن است برای سرطانی شدن سلولها نقش مهمی داشته باشند. غذاهای چرب یکی از عوامل اصلی تولید رادیکال های ازاد اکسیژن در بدن است که نه تنها سلولهای سالم را ناقص می کنند بلکه به DNA سلولها نیز آسیب می رسانند. بعلاوه غذاهای چرب باعث افزایش تولید اسیدهای صفراوی میشودزیرا اسید صفراوی برای جذب و هضم چربی لازم است. و در روده این وظیفه را انجام می دهند و چون ممکن است اسید صفراوی در بدن به ترکیبات سرطانزا تبدیل شود بنابراین افزایش تولید آن زائد بر حد نیازهاضمه، احتمال سرطان را افزایش میدهد. بعلاوه غذاهای چرب موجب افزایش تولید هورمونهای جنسی استروژن و تستوسترون” میشود و اگر تولید و وجود این دو هورمون در بدن زائد بر حد نرمال باشد، رشد تومور را در پستان زنان و غده پروستات مردان تحریای می کنند. در مورد مقدار معقول مصرف چربی روزانه در رژیم غذائی توصیه غالب دانشمندان این است که مقدار چربی نباید حداکثر از ۲۰ درصد کالری روزانه تجاوز کند.

ضد اکسیدکننده های خوراکی برای پیشگیری از سرطان پروستات ادامه در نسخه دوم

همچنین ببینید

بیماری فتق

فتق چیست و چگونه درمان می شود؟

فتق چیست و چگونه درمان می شود؟ فتق اگر شخص بار سنگین بردارد که زور …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *