معماری
چاق شدن
چاق شدن

چاق شدن در طب سنتی!!

چاق شدن در طب سنتی!!

چاق شدن

اگر میل دارید که چاق شوید پرهیز کنید از خوردن:ترشی جات، سرکه، هندوانه، گیلاس، پرتقال ترش، لیموترش، آبغوره، هلو، آلو،آلوچه، لواشک ها، کاهو، پیاز و مصرف دخانیات، همچنین پرهیز کنید از پیاده روی هایادویدن یا ورزش های طولانی و سنگین، کارهای سخت و سنگین و اعمالی که باعث عرق ریزی فراوان می شوند، ماندن در مکان های بسیار گرم، بی خوابی شب و فعالیتهای جنسی و بالا رفتن از کوه و تپه و پله هم چنین گریه و غم و غصه و ناراحتی و  عصبانیت باید از خوراکی هایی که چاق کننده هستند زیاد استفاده کنید، مانند: گوشت، کباب، نان باکره و عسل، نان با پنیر و مرزه، نان با پنیر و خرما، نان باکره و خرما، کته  برنج با پرتقال شیرین، شیر گاو با عسل، شیر گاومیش، شیر خر با شکر، گوشت شتر یا کوهان شتر، نان قندی، شیرینی های قنادی، چربی جات، روغن های مایع، تخم مرغ، زرده  تخم مرغ خام مخلوط با شیر و عسل، انگور زرد و رسیده، موز، توت خشک، انجیر خشک، سنجد، ذرت، کشمش، چغندر لبویی، کلم، هویج یا آب هویج، خربزه، پسته، فندق، بادام، گردو، قند، عسل، خرما، نخود یا نخودچی، کنجد، یونجه یا تخم یونجه یا عرق یونجه و مربای بادام. همچنین استشمام بوی خوش و پوشیدن لباس ها و کفش راحت نیز مفید است.

  •  ضمناً می توانید ۴۰ روز، همه روزه صیحها قبل از صبحانه انجیر و انیسون را درهم بکوبیدو بخورید.
  •  بعد از هر غذا نیم لیوان شربت یونجه میل کنید.
  •  سه روز پیدرپی دارچین را بازرده  تخم مرغ مخلوط کنید و بخورید
  •  پسته وحشی و بادام را بکوبید و با شکر ساییده شده یا خاک قند مخلوط کرده و بعد از غذا یک قاشق میل کنید.
  •  مغز بادام، مغز فندق، مغز پسته و مغز گردو را نرم بکوبید، بعد با قند ساییده شده مخلوط کنید و هر روز عصر مقداری از آن را با سرشیر مخلوط کرده و بانان بخورید و پس از هر غذای روزانه به جای چای تخم کرفس را دم کنید وبنوشید.
  •  هر روز صبح به جای صبحانه کشمش یا خرما یاانجیر خشک یا توت خشک یا انگور زرد و رسیدهبخورید و اگر باز هم میل به خوردن غذا دارید نان با پنیر و مرزه یا نان با پنیر و خرما یا نان باکره و عسل بخورید و ظهرکته برنج با ماست یا با پرتقال شیرین بخورید و روی آن مغز گردو یا یک نوع میوه میل کنید و در طول روز نیز چند مرتبه آب انگور بنوشید.
  •  قدومه شیرازی، مغز حب المحلب، دارچین، قرفه، زعفران، شقاقل، تخم خشخاش، زنجبیل، بوزیدان، جوز بویا، برنج، سیاهدانه، کتیرا و نشاسته، همه را نرم بسایید، بعد مغز پسته، مغز فندق، مغز بادام، مغز گردو و کنجد را نیز جداگانه نرم بکوبید، بعد همه را با پودر نارگیل و شیر عسل مخلوط کرده و بعد از هر غذای روزانه یک یا دو قاشق میل کنید.
  •  گندم بوداده، برنج، شکر و تخم خشخاش از هر کدام ۱۰۰ گرم را نرم بسایید، بعد شاهدانه، مغز بادام، مغز پسته، مغز فندق و مغز گردو از هر کدام ۱۰۰ گرم را نرم بکوبید، بعد ۵۰۰ گرم نبات را نیز جداگانه کوبیده، سپس همه را مخلوط کرده و بعد از هر غذای روزانه یک قاشق غذاخوری از آن را بخورید و در طول روز از غذاهای شیرین و چاق کننده استفاده کنید.
  •  زنجبیل، آمله  مقشر، پوست هلیله  زرد، پوست هلیله  کابلی و هلیله  سیاه از هر کدام ۱۰ گرم، شقاقلی، بهمن سرخ و سفید و تودری سرخ و سفید از هر کدام ۲۰ گرم و مغز تخم زبان گنجشک ۴۰ گرم، همه را بسیار نرم بسایید، بعد کنجد، مغز بادام شیرین و مغز پسته خام از هر کدام ۲۰۰ گرم را نرم بکوبید، سپس همه را با یک کیلو عسل مخلوط کرده و هر روز صبح، ظهر و شب، هرباریک قاشق شربت خوری از آنرا میل کنید.

چاق کردن عضو

جهت چاق کردن عضوی از بدن باید خراطین یعنی کرم های داخل خاک باغچه را پس از شستن و خالی کردن گل داخل آن هاو پس از خشک کردن، آنها را بسیار نرم بسایید، بعد با مقداری جوز بویا، میخک، دارچین ساییده شده به نسبت مساوی هر کدام هم وزن کرم های خشک شده را با مقداری روغن کوهان شتر مخلوط کرده و روزی سه مرتبه بر آن عضو بسیار مالش دهید.

رفع ضعیفی

  • برای درمان ضعیفی یا ضعیف البنیه بودن باید پیاز، توت فرنگی، مارچوبه، رازیانه، جوانه گندم و سمنو زیاد مصرف کنید و مرحم سیر یا روغن سیر را بر ستون مهرهها مالش دهید.
  •  پانصد گرم آویشن کوهی را در کیسه ای بریزید و در آب انداخته، خوب بجوشانید، بعد آب آن را در آبگرم وان حمام بریزید و کیسه  سربسته را نیز در همان آب بگذارید (آب داخل وان حمام باید ۳۵ تا ۴۵ درجه گرم باشد)، سپس لااقل ۲۰ دقیقه در آن وان استراحت کنید و بعد از خارج شدن از وان بلافاصله خود را خشک کرده و از حمام خارج شوید و در مکانی گرم استراحت کنید، هنگام استراحت نیز لحاف یا پتویی روی خود بیاندازید تا خوب عرق کنید.

رفع ضعیفی کودکان

  • برای درمان ضعیفی یا ضعیف البنیه بودن کودک هر روز سینه و شکم او را با روغن ماهی خوب مالش دهید و کمی روغن ماهی را نیز با عسل مخلوط کرده و به او بخورانید.
  • ریشه  کاسنی را نیم کوب کرده و خوب بجوشانید بعد آن را صاف کرده و هم وزن آب ، شکراضافه کنید و روی آتش، مالایی، بجوشانید و بیسی از سرد شدن در شیشه ای سربسته بریزید و درب آن را محکم ببندید و در جایی خنک نگهدارید و هر روز ناشتا دو قاشق غذاخوری از آن را به طفل بخورانید و یا عرقکاسنی را با شکر شیرین کرده و به طفل بخورانید

همچنین ببینید

جوش های چرکی

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟ جوش های چرکی یکی از بدترین و ناخوشایندترین …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *