معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / چرا کلیه ها درد میگیرند؟
درد کلیه
درد کلیه

چرا کلیه ها درد میگیرند؟

چرا کلیه ها درد میگیرند؟

درد کلیه

درد در ناحیه  کلیه ها دارای علل بی شماری است که سادهترین و  فراوان ترین آنها به علت وجود سنگ های این ناحیه است. هر یک از بیماریهای کلیه می تواند دردی در محل کلیه داشته باشد که انتشار این دردها معمولاً کمک به تشخیصں بیماری میکند، از جمله: درد کلیه با انتشار به کشاله ران و پوست بیضه و پرینه که بیشتر اوقات این علایم مربوط به سنگ در خود کلیه است. دردهای تیرکشنده به طرف آلت بیشتر اوقات وجود سنگ های حالب را می رساند. ولی سوزش و درد درون مجرای آلت، خبر از ورم مثانه و یا وجود سنگهایی در درون مثانه را میدهد.

درمان درد کلیه

  • بهترین مسکن همه ی این دردها این است که شبت، گل ختمی و برگ کلم را مخلوط بجوشانید و آب آن را به آب وان اضافه کرده و در آن استراحت کنید. اگر دچار درد کلیه شده اید، باید از خوردن گوشت، تخم مرغ، نمک، کنگر و همچنین از کار و فعالیتهای سخت و سنگین پرهیز کنید و از خوراکی هایی که مسکن درد کلیه هستند بیشتر استفاده کنید، مانند: جوشاندہ سداب باعسل۔ همچنین می توانید صبح ناشتا یک قاشق چای خوری دارچین ساییده شده راکفلمه کنید.
  •  کمی بادام تلخ را بکوبید و با نعنای خشک ساییده شده مخلوط و کفلمه کنید.
  •  سیب زمینی تنور پز را با پنیر و پرتقال بخورید.
  •  پالوده سیب سرخ را با عسل شیرین کنید و بخورید.
  • نیم لیتر آب شاهی تازه را بگیرید و با روغن بادام شیرین و یا روغن زیتون مخلوط کنید و به مرور بنوشید.
  •  دویست گرم پیاز رنده شده را با ۱۰۰ گرم عسل مخلوط کنید و به مدت دو روز در جایی خنک بگذارید و پس از دو روز ماندن آن را صاف کنید و هر روز صبح ناشتا یک فنجان از ان را میل فرمایید.
  •  به مدت یک هفته هر روز صبح ناشتا آب یک لیمو را بگیرید و با یک لیوان آب مخلوط کنید و بنوشید. هفته  دوم هر روز ۲ عدد لیمو را آب بگیرید و هفته  سوم ۳ عدد تا هفته ی هفتم که لیموها به روزی ۷ عدد برسند و پس از آن هر هفته ۱ عدد کم کنید تا به روزی ۱ عدد برسد.
  • گل گاوزبان، صندل سفید، عود الصلیب و پرسیاوشان از هر کدام ۵ گرم، بادیان و گل محمدی از هر کدام ۱۰ گرم و تخم خطمی ۳۰ گرم همه را نیم کوب کرده و با ۵ گرم پودر شیرین بیان مخلوط و به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید، ۱۰۰ گرم مویز را نیز به وسیل قیچی قطعه قطعه کرده و روی آن ۱۰ قسمت قبلی تقسیم کنید، هر قسمت از آنها را شب در یک اونیم لیوان آب جوش بخیسانید و صبح در همان آب بجوشانید. آب آن را صاف و شیرین کرده، بنوشید. تفاله آن را مجدداً در یک ونیم لیوان آب بخیسانید و شب باز جوشانده و آب آن را میل فرمایید.

همچنین ببینید

جوش های چرکی

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟

علت بوجود آمدن جوش های چرکی چیست؟ جوش های چرکی یکی از بدترین و ناخوشایندترین …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *