معماری
خانه / درمان دیابت / چربی ماده نارفیق برای انسولین
انسولین
انسولین

چربی ماده نارفیق برای انسولین

چربی ماده  نارفیق برای انسولین!!

از چربی باید پرهیز کرد زیرا چربی زیاد سرعت سقوط بدن به طرف بیماری دیابت را تسریع می کند. در بررسی جدیدی که در مرکز علوم سلامتی دانشگاه کلورادو به عمل آمده نشان داده شده است اگر روزی ۴۰ گرم بیشتر چربی خورده شود(یعنی مقدار چربی که تقریباً در همبرگر چرب به وزن ۱۲۰ گرم و سیب زمینی سرخ کرده وجود دارد)، احتمال مبتلا شدن به دیابت در انسان سه برابر بیشتر می شود. و به نظر می رسد وجود مقدار مفرط چربی در غذا بخصوص اگر از چربی حیوانی اشباع شده باشد، در توانائی تأثیر انسولین برای متابولیسم قند تأثیر منفی می گذارد. محققان دانشگاه سیدنی در استرالیا سلولهای را از عضلات مردان و زنان سالخورده که مبتلا به دیابت نبودند در جریان یای عمل جراحی برداشت نموده و مقدار چربی اشباع شده موجود در غشاء سلول هارا اندازهگیری کرده و بیماران را از نظر میزان مقاومت انسولین مورد بررسی قرار دادند. در این تحقیق ملاحظه شده هر چقدر مقدار اسیدهای چرب اشباع شده در سلول ها بیشتر باشد مقاومت انسولین بیشتر و در نتیجه تأثیر انسولین در سوختوساز قند کمتر است. ولی از طرف دیگر هرچقدر مقدار چربی اشباع نشده بخصوصی چربی ماهی در نسوج بیشتر باشد اثر مثبت انسولین در سوخت و ساز قند بیشتر است. و در گزارش محققان آمده است در دوره ای که به جانوران آزمایشگاهی روغن ماهی (دارای اسید چرب اومگا- ۳) داده شد به طور محسوس از مقاومت انسولین کاسته شده و متابولیسم قند خون بهتر و مؤثرتر انجام شده است. دریای تحقیق دیگر ملاحظه شده است که در اثر خوردن چربی زیاد از کفایت تأثیر انسولین کاسته شده و قند خون به میزان غیرعادی بالا رفته است. دریای بررسی دیگر که توسط دکتر جنیفر لو و جوی “دانشیار دانشگاه ایالتی لوئیزیانا دربارهٔ رابطه الگوی غذایی با حدود کفایت تأثیر انسولین در مورد ۴۵ نفر مردان و زنان غیردیابتی که نیمی از آنها چاق و نیم دیگر وزن عادی داشتند به عمل آمده مشاهده شده است که اشخاصی که چربی زیادمی خورند و در عین حال چاق هستند مقاومت انسولین در آنها بیشتر است و حتی اشخاص دارای وزن عادی که مقدار زیادی چربی با غذا میخورند نیز محسوساً توانای تأثیر انسولین در آنها کاسته شده و احتمال مبتلا شدن به بیماری دیابت در آنها بیشتر است.

کاهش مصرف و اجتناب از خوردن لبنیات چرب و چربیهای حیوانی و استفاده بیشتر از ماهی های چرب ممکن است برای پیش گیری از بیماری قند بسیار مؤثر باشد.

همچنین ببینید

اهمیت پیشگیری از دیابت

برای پیشگیری از دیابت نکات زیر را رعایت کنید!

برای پیشگیری از دیابت نکات زیر را رعایت کنید!  قند خون و فشار خون را …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *