معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / چطور برخی مواد غذائی ممکن است در کاهش فشارخون مؤثر باشند؟
کاهش فشارخون
کاهش فشارخون

چطور برخی مواد غذائی ممکن است در کاهش فشارخون مؤثر باشند؟

 چطور برخی مواد غذایی ممکن است در کاهش فشارخون مؤثر باشند؟

دکتر ویلیام الیوت دانشیار پزشکی و فارماکولوژی در دانشگاه شیکاگو میگوید، اغلب داروهای شیمیائی مصنوعی ضدفشارخون از طریق غیرمستقیم برای کاهش فشارخون اثر می کنند و غالباً ممکن است عوارض جانبی ناراحت کننده ای نظیر سرگیجه، ناتوانی جنسی، ضعف و خستگی مفرط و بی نظمی ضربان قلب و ناراحتی تنفسی ایجاد کنند ولی او معتقد است، بررسی هائی که در مورد جانوران انجام شده نشان داده است که برخی مواد غذائی می توانند حداقل فشارخون را به طور مستقیم از طریق ساده گشادکردن رگهای خونی کاهش دهند نظیر اثری که عصارهٔ کرفس دارد. دکترالیوت در جریان پژوهش هائی دریافته است که در کرفس ترکیب شیمیائی به نام فتالید” وجود دارد که روی عضلات نرم رگهای خونی اثر کرده و آنرا آرام و گشادمی کند و از این طریق به طور مستقیم و ساده در کاهش فشارخون کمک میکند بعلاوه دکترالیوت در مطالعات خود نشان داده است که این ترکیب شیمیائی موجود در کرفس، فعالیت عملی یا آنزیم را که تولید مواد کانچولامین آمی کند، متوقف میسازد. کاتچولامین ها موادی هستند که فعالیت هورمون هائی که رگها را منقبض می کنند،

تحریک می نمایند و در نتیجه به نظر می رسد که کرفس از طریق سرکوب تولید این قبیل هورمونها مانع بالارفتن فشارخون می شوند. جالب این است که سیر و پیاز نیز از طریقی مشابه روش بالا در کاهش فشارخون مؤثرند زیرا هر دوگياه فوق دارای ترکیب شیمیائیآدنوزین هستند که در کاهش فشارخون مؤثرند

برخی از مواد غذائی که در کاهش فشارخون مؤثرند

کرفس، شنبلیله، روغن ماهی، سیر، پیاز، روغن زیتون خام، گریپفروت و لیموترش.

همچنین ببینید

تخم کاهو

تخم کاهو و خواص درمانی آن….

 تخم کاهو و خواص درمانی آن…. خواص تخم کاهو: تخم کاهو از نظر طب قدیم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *